fbq
Kotimaa
28.04.2022 18:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi Karim Josku
TIS-parin väkivaltasotku paljastui! Karimia ja Joskua syytetään toistensa pahoinpitelyistä - tästä on kyse
Kotimaa
28.04.2022 18:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Karim Hamad ja Josefin "Josku" Pörhö ovat keskellä riitaisaa oikeussotkua.

Kolme pahoinpitelysyytettä ja yksi syyte laittomasta uhkauksesta

Seiskan selvityksen mukaan Karimia syytetään Joskun pahoinpitelystä sekä laittomasta uhkauksesta. Myös Joskulla on kaksi vierillä olevaa pahoinpitelysyytettä, sillä häntä syytetään Karimin pahoinpitelystä.

Lue myös: TIS-Karim keskellä 22 000 euron velkahelvettiä: Rästissä elatusavut, autokoululasku ja jopa 11 parkkisakkoa!

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan, että syytteet ovat saman diaarinumeron alla, eli ne liittyvät toisiinsa. Syytteisiin johtaneet tapahtumat sijoittuvat vuosille 2020-2021.

Asia on tullut vireille Helsingin käräjäoikeuteen tammikuun lopulla. 

Karimilla aiempi tuomio samasta rikosnimikkeestä

Espanjaan muuttaneella Karimilla on aiempaa rikostaustaa.

Hänet on viime vuonna tuomittu laittomasta uhkauksesta. Karim oli muun muassa kirjoittanut uhrille viestejä, joissa hän uhkaili etsivänsä uhrin ja ampuvansa tätä päähän. 

Lue myös: Selvisi minisakoilla! TIS-Karim tuomittiin laittomasta uhkauksesta - uhosi ampuvansa päähän

Karimille tuomittiin 35 päiväsakon suuruinen sakkorangaistus. Hänen tulonsa olivat niin pienet, että hänelle määrättiin pienin mahdollinen päiväsakon kappalehinta eli kuusi euroa. Maksettavaa siis kertyi vaivaiset 210 euroa. Tuomio on lainvoimainen.

Seiskan selvityksen mukaan Joskulla ei ole aiempia rikostuomioita.

Temptation island suomi Karim ja Josku
Karim ja Josku rakastuivat Temptation Islandilla Joskun ollessaan vielä parisuhteessa toisen miehen kanssa.

On-off-suhteen käänteet

Karimin ja Joskun suhde alkoi vuonna 2019 kesällä kuvatun Temptation Island Suomen kuvauksissa, joihin Karim osallistui sinkkuna.

Josku oli tuolloin ohjelmassa mukana varattuna silloisen poikaystävänsä Leevin kanssa.

Leevi ja Josku lähtivät saarelta kotiin pariskuntana, mutta Karim ja Josku alkoivat pitää toisiinsa yhteyttä heti Suomeen palattuaan. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Joskun iltanuotio on vaivaannuttavaa katseltavaa – jää rysän päältä kiinni valehtelemisesta: ”En olis halunnu puhuu siitä…”

Leevi paljasti TIS-kauden päättymisen jälkeen, että Josku oli suudellut Karimia samana iltana, kun he palasivat kuvauksista kotiin.

Tämä johti Leevin ja Joskun lopulliseen eroon, ja Josku alkoikin seurustella Karimin kanssa heti tämän jälkeen. 

Karim hehkutti julkisesti Joskun olevan hänen elämänsä nainen.

Joulukuussa 2019 pari yllätti kuitenkin kaikki osallistumalla Temptation Island Suomen seitsemännen kauden kuvauksiin pariskuntana.

Karim ja Josku astelivat viettelysten saarelle kesken kauden, mutta vierailu jäi lyhyeksi, sillä jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen Josku halusi luovuttaa leikin nähtyään Karimin intiimit puuhat sinkkunaisten kanssa.

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"

Pari vakuutteli myöhemmin TIS Extra -ohjelmassa, että he yrittävät saada suhteensa toimimaan, vaikka draamaa oli ollut paljon.

Kihlat ja ero

Huhtikuussa 2020 pari puolestaan ilmoitti somessa ottavansa suhteessaan aikalisän, ja vain kuukautta myöhemmin Karim kertoi erosta Instagramissaan. 

Vain muutamia kuukausia myöhemmin Karim ja Josku yllättivät seuraajansa täysin, kun he jälleen kerran julkaisivat kuvia yhdessä.

Tämän vuoden tammikuussa he ilmoittivat kihlauksestaan. Tuolloin Seiska uutisoi muun muassa siitä, että Joskun Instagramin videotarinasta paljastui parin suunnitelleen häitä ja Joskun valinneen itselleen jo muutaman morsiusneidon.

Pariskunta erosi viime kesäkuussa. Josku on tilittänyt erosta Instagram-tilillään.

– En ajatellut kommentoida eroasiaa sen enempää, mutta välillä vaan alkaa v*tuttaa, kun ihmiset eivät ota vastuuta teoistaan, Josku kirjoitti tuolloin. 

Lue myös: Oho, TIS-Josku ilmoitti poistuneensa sinkkumarkkinoilta - laukoi myös jäätävän piikin exästään Karimista

Josku kertoi elokuussa poistuneensa sinkkumarkkinoilta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »