fbq
Kotimaa
14.10.2022 20:40
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
rita niemi-manninen
Rita Niemi-Manninen näyttää todelliset kasvonsa – näin filtterit toimivat
Kotimaa
14.10.2022 20:40
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen, 43, on avoimena filtterien käytöstä sosiaalisessa mediassa.

Arkistovideo: Rita Niemi-Manninen tulkitsi Kikan klassikon

Lue myös: Rita Niemi-Manninen avoimena suhteestaan isäänsä: "Mun isän alkoholismi ja vankilakierre..."

Rita Niemi-Manninen miettii filttereiden käyttöä tuoreessa julkaisussaan. Rita näyttää esimerkillään niiden käyttöominaisuuksista. Videon ensimmäinen klippi on hänen mukaansa luonnollinen, ja loput erilaisilla filttereillä höystettyjä.

– On nää filtterit kyllä huikeita, näillä saa kyllä väsyneenkin nassun näyttämään freesiltä ja aivan ylimeikatulta! Ensimmäinen klippi luonnollinen, loput filttereitä, Rita miettii Instagram-tilillään.

Fitnessurheilija haluaa kuitenkin painottaa, että jokainen on upea sellaisenaan.

– Mä toivon että jokainen ymmärtää että ON UPEA just sellaisena kuin on. Jokainen käyttäköön mitä tykkää mutta jotkut filtterit muokkaa valitettavasti omia piirteitä, ei pelkästään enää ihoa. Mä käytän usein freesaavaa mutta nää kasvonpiirteitä muokkaavat on melko huikeita. Ajatus tän Reelsin tekoon syntyi kun törmäsin just mun kesän videoon missä mulla oli ”Bad Cats” filtteri ja ai tsiisus kun alkoi naurattaa. Rouva Manninen näytti kovin tuunatulta!

Lue myös: Jo on härpäkettä pikkutytölle! Mannisten Donna täytti kolme vuotta - Rita ja Aki pistivät pystyyn komeat kekkerit

"Porukka ei tunne sua kun näkee kadulla"

Rita myös muistuttaa, että vaikka filttereitä tykkäisikin käyttää, välillä voi olla myös ilman.

– Filtterit on varmaan tulleet jäädäkseen mutta kieltämättä on ihan freesiä edes joskus näyttää sitä omaa kuontaloa sellaisena kuin se on. Siinä käy nimittäin äkkiä niin, että porukka ei tunne sua kun näkee kadulla! Puss ja hyvää perjantaita, Rita päättää pusuemojin ja sydämen kanssa.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita-rakas jyrähtävät somessa: "Turpa kiinni"

Lue myös: Rehellinen krapulakuva! Rita Niemi-Manninen nosti meikittömyyshaasteen tasoa - somessa riemastuttiin: "Enemmän näitä kuvia"