fbq
Kotimaa
13.06.2022 20:50
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Aki ja Rita
Aki Manninen ja Rita-rakas jyrähtävät somessa: "Turpa kiinni"
Kotimaa
13.06.2022 20:50
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Televisiosta tuttu hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen paasasi Instagram-tarinoissaan seuraajilleen huonosta somekäyttäytymisestä. 

Lue myös: Jo on härpäkettä pikkutytölle! Mannisten Donna täytti kolme vuotta - Rita ja Aki pistivät pystyyn komeat kekkerit

– Monen ihmisen paha kirjoitus sosiaalisessa mediassa jäisi kirjoittamatta, jos ihminen joutuisi sanoa sen kasvotusten toiselle ihmiselle, Aki selostaa tarinassaan. 

Aki vertaa tilannetta siihen, kun aikuiset ihmiset yrittävät ohjeistaa omia lapsiaan olemaan kiusaamatta muita lapsia koulussa. 

– Eikö siinä ole aika iso ristiriita, jos yrität ohjata lapsia oikeaan suuntaa ja itse toimit kuin pellossa, Aki mietiskelee. 

Akin mielestä, kannattaa miettiä kuuluuko asia sinulle vai ei.

Lue myös: Aki Manninen paljastaa saarikaupan taustat: ”Tämä on kuin lottovoitto!”

Vaimo komppaa

Onneksi oman saaren omistava jumppailija ei ole yksin asian kanssa, sillä hänen rakas vaimonsa, Rita avautuu myös kyseisestä aiheesta omalla Instagram-tilillään. 

Hän aloittaa julkaisun sanoilla ”Jos sulla ei oo mitään hyvää sanottavaa niin TURPA KIINNI”. Rita antaa julkaisussa ohjeita seuraajilleen ennen kuin he kommentoivat toisen ihmisen tekemisiä. 

”Sanoisitko saman kasvotusten? Kuuluuko sulle? Rakentaako sanat yhtään mitään? Tuntuisiko hyvältä saada samanlainen viesti/kommentti?”, Rita kirjoittaa vihapäissään.

Lopuksi Rita ihmettelee, kun ihmiset ovat nykyään niin termitietoisia ja diginäppäriä, mutta silti normaalit käytöstavat unohtuvat. 

Miten se voi olla niin vaikeaa, närkästynyt Rita pohtii kuvatekstissään.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita-rakas ostivat oman saaren: "Tuntuu niin oikealta"

Hyvinvointiyrittäjä pariskunnan Donna-tytär juhli kolmevuotissyntymäpäiviään viime lauantaina (11.6). Pikku neidin hulppeissa juhlissa oli yksisarvisteema. Mannisten pihalle oli väsätty jopa valokuvausseinä pastellin sävyisistä ilmapalloista.

Herätti aikaan keskustelua

Akin ja Ritan päivitykset saivat aikaan lukuisia kommentteja, ja moni oli samoilla linjalla pariskunnan kanssa. Jutta Larmin kommentti on kerännyt jo 122 tykkäystä lyhyessä ajassa.

– Oon tän ennenkin sanonut, että näistä kirjoittajista aika moni kärsii mielenterveysongelmasta. Ei kukaan ihminen, jolla elämä on raiteillaan halua toiselle pahaa ja jaksa kirjottaa täyttä paskaa! Siksi vihaan on paras suhtautua rakkaudella (sydän) Lähetetään heille kaikkea hyvää ja toivotaan, että he parantuvat (sydän) Ja tietenkin se kirjoitus sattuu, varsinkin jos kohteena on oma lapsi. Ei kukaan ole sille immuuni. Mutta myötätunnolla kun suhtautuu, ei kirjottajat pääse ihon alle. Ja uskokaa tai älkää, vihaposti vähenee kuin itsestään (sydän) Elämä on tässä ja nyt! Teidän ihana perhe saa nauttia just niin paljon kun ikinä tuntuu (sydänsilmäemoji) Mulle se ilo tulee ainakin tänne saakka (pusuemoji), Jutta kirjoittaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »