fbq
Kotimaa
24.07.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
rita niemi-manninen
Rehellinen krapulakuva! Rita Niemi-Manninen nosti meikittömyyshaasteen tasoa - somessa riemastuttiin: "Enemmän näitä kuvia"
Kotimaa
24.07.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Tatuointitaiteilija ja somevaikuttaja Sini Ariell julkaisi somessa tällä viikolla meikittömyyshaasteen. Meikittä livelähetyksissään esiintynyt Sini menetti yllättäen yli 700 someseuraajaansa ja hän aprikoi, johtiko meikittömyys seuraajakatoon.

Niinpä Sini haastoi somessa vaikuttavia henkilöitä julkaisemaan itsestään rehellisen kuvan ilman meikkiä ja filttereitä ja käyttämään aihetunnistetta #siniariellhaaste.

Lue myös: Oho, Anna Puu julkaisi itsestään meikittömän ja filtteröimättömän kuvan - taustalla hyvä syy

Sunnuntaina hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Rita Niemi-Manninen osallistui Sinin meikittömyyshaasteeseen. Rita tempaisi ja julkaisi itsestään kuvan vastaheränneenä bileillan jälkeen.

Kuvassa aamutakkutukkainen Rita hymyilee kameralle ilman pakkelia naamassaan.

Kuvan kommenteissa Rita myönsi olleensa kuvanottohetkellä hieman krapulassa.

- Mua on haastettu tän viikon aikana EI MEIKKIÄ-haasteeseen. Tässä se nyt on, Rita summasi.

- Ja vein tän vielä nextille levelille, nimittäin nousin sängystä just kasarisynttäreiden jäljiltä, en oo harjannu tukkaani enkä ees pessy kasvojani. Ja ripsihuollosta on kolme viikkoa niin kuin voitte päätellä näistä. Tää on sitä AITOA. Ei mitään huoliteltua, ei mitään kiilloteltua, Rita taustoitti.

Ritan meikittömälle kuvalle on satanut hurjasti kehuja. Moni kehuu Ritaa rohkeudesta näyttäytyä somessa ilman pakkelikerrosta. Moni myös kehuu Ritan luonnonkauneutta.

- Enemmän näitä kuvia. Sä oot kaunis näinkin, yksi somekommentoija kehuu.

- Sä olet kuule just tässä kuvassa paljon kauniimpi kuin niissä pynttäys kuvissa. Useammin tällasia kuvia, toinen komppaa.

Rita on vastaillut kommentoijille.

- Tällaisia kuvia tulee silti todella harvoin että olisin bilettänyt yöllä. Eli oon yleensä pikkusen freesimpi aamuisin, Rita kirjoitti itkunauruhymiön kera.

Tarkkasilmäisimmät Ritan someseuraajat ryhtyivät etsimään Ritan kasvoista yksityiskohtia, jotka puhuivat luonnollisuutta vastaan.

- Noi kulmat on aika kaukana luonnollisesta. Miksei voi mainita mitä pigmentointeja siellä naamassa kuitenkin on. Huulipigmentoinnitkin lienee, yksi kommentoija kirjoitti.

Rita vastasi ottaneensa kulmiinsa keväällä pigmentoinnin. Huulipigmentoinnin hän kertoo ottaneensa viime kesänä.

- Tää olikin ILMAN MEIKKIÄ-haaste ja tää oli vielä astetta syvemmin I WOKE UP LIKE THIS ja vielä bileillan jälkeen eli en edes ollut yhtään freesi tyyliin ”normiminä”. Mähän ylitin jo tän haasteen vaatimukset monella tapaa, Rita sivalsi takaisin.

Yksi kommentoija toivoi Ritasta kuvaa ilman tekoripsiä.

- No siihen en ryhdy, rakastan ripsiä ja huomenna taas huoltoon! Tv-kuvaukset alkaa tiistaina, ja ripset on MUST, Rita summasi.

Nähtäväksi jää, missä ohjelmassa Rita myöhemmin nähdään.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita-vaimo laskevat leikkiä aralla aiheella - suututtavat somessa: "Ette pilailis tällä"

Rita ja miehensä Aki olivat lauantai-iltana kasarihenkisissä synttäribileissä. Rita on julkaissut pariskunnan hauskoista naamiaisasuista kuvan someen. Innoituksen asuihin antoivat Madonna ja Dingon Nipa Neumann.

Sini Ariellin haaste:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sini Ariell (@siniariell)

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »