fbq
Kotimaa
12.06.2022 15:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
rita, aki, donna
Jo on härpäkettä pikkutytölle! Mannisten Donna täytti kolme vuotta - Rita ja Aki pistivät pystyyn komeat kekkerit
Kotimaa
12.06.2022 15:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Televisiosta tuttujen hyvinvointiyrittäjien, Ritan ja Akin ainokainen, Donna Bebiina juhli lauantaina kolmevuotissyntymäpäiviään. Rita ja Aki ovat jakaneet sometileilleen tunnelmakuvia tyttärensä juhlista.

Juhlissa on ollut yksisarvisteema ja koristelut ovat olleet hempeän pastellisävyisiä. Mannisten pihamaa on täyttynyt ilmapalloröykkiöistä. Paikalla on rehattu valtava valokuvausseinä sekä iso valonumero, joka esittää kolmosta.

Sekä Aki että Rita ovat julkaisseet yhteiskuvia synttärisankarin kanssa.

- Tänään juhlittiin rakkaan pikkuprinsessan 3-vuotissynttäreitä ja luotiin ihania muistoja läheisten kanssa! Oli ihana nähdä Donnan käsinkosketeltava ilo. Se on mulle maailman tärkeintä, mun ”vauva” on niin kaikki kaikessa mulle, Rita kirjoitti someen sydänten kera.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita-rakas ostivat oman saaren: "Tuntuu niin oikealta"

Päivänsankari oli pukeutunut kolmekerroksiseen röyhelöhelmaiseen mekkoon, jota koristi yksisarvisen kuva. Myös Rita-äiti juhli yksisarvispanta kutreillaan.

- Kiitos ystävät ja sukulaiset kun poikkesitte Donnan 3v synttäreillä, Aki kirjoittaa.

Aktiviteettina lapsijuhlavieraat ovat päässeet pulikoimaan perheen paljuun. Donna lienee saanut syntymäpäivälahjaksi yksisarvisilla koristellun potkulaudan, sillä sellaisen päällä hän huristelee Ritan julkaisemassa kuvakollaasissa.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita-vaimo laskevat leikkiä aralla aiheella - suututtavat somessa: "Ette pilailis tällä"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »