fbq
Kotimaa
03.06.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Tunna ja Riku
Oho! Riku Rantala ja Tunna Milonoff tunnistamattomina nuoruuskuvassa - jo tuolloin bestiksiä!
Kotimaa
03.06.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Madventures-matkaohjelman erottamaton parivaljakko Riku Rantala, 47, ja Tuomas "Tunna" Milonoff, 48, ovat olleet parhaita kaveruksia jo vuosikaudet.

Katso video: Seiskan Grillisota -alkuperäissarja alkaa – mukana kaksi kaikkien tuntemaa huippukilpailijaa!

Lue myös: Tunna Milonoffin satavuotias mummi oli ensimmäinen Madventures-fani

Kaksikko nousi julkisuuteen vuonna 2002, kun Madventures alkoi pyöriä televisiosta. Maailmanmatkaajat saivat nopeasti reissumiesten maineen, ja ovat pysytelleen sarjan ensimmäisen kauden alusta asti Suomen mediakentän tärkeinä vaikuttajina.

Lue myös: Madventures Suomella raju alku: nuuskayrjöä ja anaaliporokeittoa

Suosikkimaailmanmatkaajat ovat olleet parhaita ystäviä todella pitkään. Docventures -ohjelman Instagram-tilille julkaistussa kuvassa kaksikko näkyy hyvin nuorina ja lähes tunnistamattomina. Nuorista miehistä otetussa tilannekuvassa näkyvät hyvin erilaiset vaatteet, kuin mitä tänä päivänä herrojen yllä todistetaan.

Tunnalla on päässään valtava rastahattu, Riku taas on sliipannut hiuksensa elvismäisesti taakse ja pukeutunut ruudulliseen pukuun ja värikkääseen kravattiin.

- Semi og-menon hengessä toivotetaan kaikille valmistuville onnea! kuvassa toivotellaan.

Allekirjoitukset ovat kuvaavat.

- T. Rastavaari ja pölynimurikauppias.

Lue myös: Riku Rantala muistelee Madventures-sarjan kaikkien aikojen pysäyttävintä hetkeä: "Siihen vedin rajan"

Kaksikon pitkäkestoinen ystävyyssuhde on herättänyt kommenttikentässäkin tunteita.

- Aika jännää että rastafari (Tunna) ja torttutukka (Riku) olivat jo tuolloin bestiksiä! Mutta helvetin hienoa ja ootte yhäkin bff veikkaan, seuraaja ihastelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Docventures (@docventures)

Kolme tuotantokautta pyörinyt Madventures -matkailuohjelma vei Rikun ja Tunnan maailman ihmeellisimpiin kolkkiin. Sarjan aikana parivaljakko vieraili kaikkialla aina Australiasta Peruun ja Indonesiasta Malawiin. Madventures sai jatkoa vuonna 2020, kun Riku ja Tunna palasivat matkailuhommiin Madventures Suomi -ohjelmassaan. Uudessa konseptissa kaksikko tutustuu kotimaan omituisuuksiin. 

Lue myös: Oireet jatkuneet jo yli vuoden! Riku Rantala ja Tunna Milonoff sairastuivat Madventures-kuvauksissa koronaan

Kaksikon juontamassa Docventures -sarjassa esitetään dokumenttielokuvia ja keskustellaan niistä. Lisäksi parivaljakko on juontanut Mad Cook -ruokaohjelmaa, joka on Madventuresista tuttu, erikoisten ja ällöttävien ruokien maistamiseen linkittyvä konsepti.

Media-alan ammattimiehet Riku ja Tunna ovat myös kirjoittaneet useita kirjoja. He ovat saaneet Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon vuonna 2015.

Lue myös: Tv-ohjelmat vievät Riku Rantalan pois perheen luota: ”Ei ole mikään ihmeellinen asia”

Reissumies-Riku valittiin Eeva-lehden äänestyksessä Suomen seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 2014. Saman arvonimen ovat saaneet muiden muassa juontaja Sami Kuronen, räppäri Cheek sekä poliitikko Petteri Orpo. Tittelin jakaminen lopetettiin vuonna 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Docventures (@docventures)