fbq
Kotimaa
16.04.2022 13:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Tuomas Milonoff
Tunna Milonoffin satavuotias mummi oli ensimmäinen Madventures-fani
Kotimaa
16.04.2022 13:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Maailmanmatkaaja ja media-alan ammattimies Tuomas "Tunna" Milonoff, 48, paljastaa isoäitinsä olleen seikkailuohjelma Madventuresin ensimmäinen fani.

Tunna jakoi Instagram-sivullaan huippusuloisen tekstin ja kuvasarjan, jossa kertoo mummin yltäneen kunnioitettavaan sadan vuoden ikään.

- Mun mummi on aina ollut se tyyppi joka on ollut läsnä kaikessa mitä tekee. Mutta ennen kaikkea mummi on aina valinnut kiinnittää huomionsa mielummin myönteisiin kuin kielteisiin asioihin, hän mietiskelee.

Lue myös: Riku Rantalalla ja Tuomas Milonoffilla vauhti päällä messuilla – kuva!

Tunnan isoäiti on miehen mukaan ollut se, joka on aina ollut kiinnostunut uusista asioista, sekä ymmärtänyt ensimmäisenä uudet tuulet.

- Mummi oli myös se ihminen joka hiffasi ensimmäisenä sen mistä meidän Madventuresissa oli kysymys. Vaikka kyseessä oli äärimmäisen nopeatempoinen ja häröhkö tykitys, mummi tsennasi heti mikä on homman nimi, hän paljastaa.

Edelleen loistokunnossa olevan isoäidin suloiset kommentit päräyttävästä ohjelmasta olivat omaa laatuaan.

- ”Se oli eri kiva.” Sellanen toisenlainen kuin muut ohjelmat.” Sanoi Mummi vuonna 2002 kun ensimmäinen Madventures pamahti ulos töllöstä, Tunna kertaa.

- Mummi oli ensimmäinen Madventures fani ja on sitä 100-vuotiaana edelleen. Mummi asuu vielä tälläkin hetkellä kotona ja on Suomen +1000:sta 100-vuotiaasta yks skarpeimmista. 

Maailmanmatkaaja kiittää mummiaan satavuotisesta viisaudesta ja upeista geeneistä.

- Rakastan sua Mummi, hän päättää tunteikkaasti.

Lue myös: Madventuresin Tunna Milonoff pulikoi lastensa kanssa – kuva!

Kolme tuotantokautta pyörinyt Madventures -matkailuohjelma vei Tunnan ja reissukumppanina toimineen toimittaja Riku Rantalan maailman ihmeellisimpiin kolkkiin. Sarjan aikana parivaljakko vieraili kaikkialla aina Australiasta Peruun ja Indonesiasta Malawiin.

Lue myös: Oireet jatkuneet jo yli vuoden! Riku Rantala ja Tunna Milonoff sairastuivat Madventures-kuvauksissa koronaan

Madventures sai jatkoa vuonna 2020, kun Riku ja Tunna palasivat matkailuhommiin Madventures Suomi -ohjelmassaan. Uudessa konseptissa kaksikko tutustuu kotimaan omituisuuksiin. Ohjelman uutta, toista kautta on nähty neljän jakson verran Nelosella.

Riku ja Tunna ovat lisäksi kirjoittaneet useita kirjoja. He ovat saaneet Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon vuonna 2015.