fbq
Telkkari
19.01.2022 16:33
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Nelonen
Riku ja Tunna
Madventures Suomella raju alku: nuuskayrjöä ja anaaliporokeittoa
Telkkari
19.01.2022 16:33
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Nelonen

Madventures Suomen 19.1. alkavalla toisella kaudella tutustutaan muun muassa metsästäjien heimoon, saamelaisiin, kaamoksentorjujiin, ahvenanmaalaisiin, helsinkiläisiin ja erakoihin – strutseja, poroja ja koiria unohtamatta.
Ensimmäisessä jaksossa Riku Rantala ja Tunna Milonoff selvittävät, miten suomalaiset selviävät kaamoksesta. 

Kaksikko matkaa Helsingistä junalla ensin ”Pohjolan Pariisiin”, eli Ouluun kokeilemaan naurujoogaa. Seuraavaksi matka taittuu kohti Meri-Lappia Torniota, jossa he ylittävät rajan Ruotsin puolelle Haaparantaan, joka tunnetaan nuuskaajien paratiisina. Rajan takaa voi käydä ostamassa itselleen nuuskaa, jonka myynti Suomessa on kiellettyä. 

Lue myösOireet jatkuneet jo yli vuoden! Riku Rantala ja Tunna Milonoff sairastuivat Madventures-kuvauksissa koronaan

Riku ja Tunna

Nuuskan maailmaan kaksikon johdattaa lappilainen rap-artisti Talonpoika Lalli. Ohjelmassa Tunna testaa nuuskaamista, joka ei mene kuten Strömsössä. Kokeilu saa miehen yrjöämään. 

Lisäksi kaksikko tutustuu meänkieleen ja haaparantalaiseen meänkielen reggaeyhtyeeseen The Meänlandiin. Madventuresin tuttuun tapaan luvassa on myös Mad cook -keittiö, jossa miehet joutuvat maistelemaan mitä iljettävimpiä ruokia. Poroisäntä Juha Tonrensis tarjoaa poron peräsuoli-silmämuna-keitosta höystettynä poronkarvoilla. Riku kuvaileekin saavansa ”anaaliporoa”. 

Jakso huipentuu Saana-tunturi vaellukseen. Riku ja Tunna kertoivat aiemmin, että olivat vaelluksen aikaan tietämättään sairastuneet koronavirukseen. 

Lue myös: Tältä näyttää Tunna Milonoffin harvoin julkisuudessa nähty vaimo, pari avoimena Maria Veitolalle: ”Välillä on ihan hirveätä ja silloin pitää muistaa, että sekään ei kestä ikuisesti”


Madventures Suomi Ruutu+:ssa 19.1. alkaen.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »