fbq
Kotimaa
10.06.2022 11:28
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Marja Hintikka
Marja Hintikka joutui kiperään tilanteeseen - yllättävä taho esitti tiukan kysymyksen mahdollisesta vauvasta
Kotimaa
10.06.2022 11:28
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Juontaja Marja Hintikka, 43, vieraili eilen (9.6.) ystävänsä Anni Hautalan, 40, luona. Suosikkijuontajien tapaamisessa päähuomio keskittyi Annin ja Ilkka Ihamäen, 36, pieneen tyttövauvaan, joka syntyi maaliskuussa.

Marja on julkaissut Instagramin videotarinoissaan pätkän, jossa pitää Annin vauvaa sylissään. Päähuomio keskittyy pienokaisen suloiseen tuhinaan. 

- Kuunnelkaa tätä tuhinaa! On tää pieni ihme, Marja kirjoittaa videon ohessa.

Viikon sotkut! Marja Hintikka julkaisi ihmisten törkyisiä kämppäkuvia somessa - paljasti myös omansa

Juontaja on myös julkaissut videoita, joissa kertoo vierailusta. Hän sanoo vierailleensa Annin ja tämän lasten luona oman nuorimmaisensa kanssa. Tytär oli ollut Marjan mukaan todella innoissaan vauvasta, koska tytön kavereilla on pienempiä sisaruksia. Marjan mukaan tämä oli aiheuttanut painetta äidin suuntaan.

- Äiti, milloin meille tulee seuraava vauva? Hän kertoo tyttärensä kysyneen.

Marjalla ja tämän miehellä Ile Uusivuorella, 42, on kolme lasta. Ile kommentoi Seiskalle vuonna 2020, että lapsiluku on täynnä.

- Haluan kysyä teiltä, että tuleeko teille sellaisia biologisia vauvakuumeita? Vaikka olisikin ajateltu, että nyt on lapsiluku täynnä tai vaikka ei ei edes haluaisi lapsia, niin näitä voi tulla. Sillehän ei mitään mahda, jos se iskee, Marja puhuttelee seuraajiaan.

Lue myös: Koti-isyyttä suosittelevan Ile Uusivuoren lapsiluku on täynnä: En jaksaisi valvoa enää!

Myöhemmin Marja kertoi videotarinoissaan melkein puolen vastanneista kertoneen, että biologinen vauvakuume saattaa iskeä elämäntilanteesta huolimatta.

Tänä aamuna Marja kertoo videotarinoissaan nukkuneensa todella huonosti. Videoilla näkyy erittäin väsynyt Sukuni salat -ohjelman juontaja.

- Olen jotenkin erityisherkkäuninen. Nukun kyllä, mutta jos mun unta häiritsee jokin, niin en nuku yhtään, hän kirjoittaa videon ohessa.

Lue myös: Marja Hintikka paljastaa podcastissa, miten salasuhde Ile Uusivuoren kanssa alkoi - hipsivät samasta sängystä eri aikaan töihin

m ja i
Marja ja Ile ovat olleet yhdessä vuodesta 2006 lähtien. Naimisissa he ovat olleet vuodesta 2011.
Anni Hautala
Anni ja Ilkka ovat kihloissa. Pariskunnalla on vauvan lisäksi pieni poika. Annilla on lisäksi poika aiemmasta suhteesta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »