fbq
Kotimaa
04.05.2022 20:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
marja hintikka
Viikon sotkut! Marja Hintikka julkaisi ihmisten törkyisiä kämppäkuvia somessa - paljasti myös omansa
Kotimaa
04.05.2022 20:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tv-juontaja Marja Hintikka, 43, avautuu kotinsa sotkuisuudesta ja siitä johtuvasta häpeästä.

Lue myös: Marja Hintikka jakoi harvinaisen kuvan trikoissa: ”Ei oo ollut mulle ihan helppoa”

Marja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan epäjärjestyksessä olevasta pöydästä, jonka yhteydessä hän pohtii asiaa.

VIIKON SOTKU: Pöydänpäätykasa (nauruemoji) Kenelle muulle käy näin? Olis niin valtavan ihanaa, että ruokapöytä pysyis autereisen avarana valmiina vastaanottamaan höyryävät soppakattilat. Mutta meillä pöydänpääty on ihmeellinen joutomaa, jonne viikkojen kuluessa ajautuvat paitsi laskupinot, lasten synttärikortit, epämääräiset askarteluvälineet ja näköjään myös pussillinen lapsuudenkodin vintage-joulukoristeita, joista ei vielä osannut päättää, säästääkö vai luopuako, Marja kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Ajattelin jakaa aina silloin tällöin VIIKON SOTKU -kuvia, koska olen huomannut, että pakollinen mantra jonkun luo kylään kävellessä on iänikuinen sotkun pahoittelu. Ihan kuin vaikka ruuhkavuosia elävän töitä ja lasten harrastuksia vuorotta painavan perheen tasapainon mittari olisi se, löytyykö lattialta pyykkikasoja vai ei. Fanittamani ammattijärjestäjä, filosofian tohtori Ilana Aalto on puhunut paljon ’kotihäpeästä’, jota perinteisesti erityisesti naiset kokevat. Voitaisko vähän hellittää, tässäkin?

Marja pyysikin Instagram-seuraajiaan jakamaan omissa tarinoissaan kuvia sotkuisista asunnoistaan ja tägäämään hänet. Pian juontajan 24 tuntia näkyvissä tarinoissa vilisikin vieraiden ihmisten otoksia asunnoistaan.

- Marja Hintikka kaipasit sotkukuvia! Täältä pesee, kirjoitti yksi hymynaaman kanssa ja jakoi oman kuvansa.

- Tässä kasassa on paitsi mun peruukki ja sukat, myös aimoannos hätäsiivousta ja kotihäpeää... kirjoitti tohtori Ilana Aalto.

Ilana myös kertoi, että kotihäpeään on kaksi lääkettä: paljastaminen ja itsemyötätunto.

Lue myös: Marja Hintikalta viiltävä vastareaktio! HS: Päiväkodissa katosi 64,90 euron villatakki ja riita repesi - tästä kohussa on kyse