fbq
Kotimaa
25.04.2022 17:17
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Marja Hintikka
Marja Hintikka paljastaa podcastissa, miten salasuhde Ile Uusivuoren kanssa alkoi - hipsivät samasta sängystä eri aikaan töihin
Kotimaa
25.04.2022 17:17
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Juontaja Marja Hintikka, 43, vieraili Aki Linnanahde Talk Show'ssa juontaja Aki Linnanahteen, 43, vieraana.

Lauantaina 23.4. julkaistussa jaksossa Marja puheli Akin kanssa suhteestaan tv-juontaja Ilkka "Ile" Uusivuoreen. Kuusitoista vuotta kestänyt yhteiselo alkoi salaisena työpaikkaromanssina.

Lue myös: Juontaja Marja Hintikka avaa käyttämäänsä parisuhdesekunti-ajatusta: ”Minun ja Ilen suhde on voinut kyllä hyvin koko ajan”

- Sehän ei ole täysin tavatonta, että työpaikalla rakastutaan ja ihastutaan, Aki pohjustaa. 

- Ei, Maria myöntää. 

- Onko se hankala tilanne, kun jossain vaiheessa tajuaa, että "mullahan alkaa olla tunteita tuota kohtaan", ja miten tämä tuodaan tiimiin, ja miten tämä dynamiikka muuttuu? Aki tiedustelee.

Marja myöntää sen olevan todella hankalaa.

- Olen aina ajatellut, että pidän nämä kaksi maailmaa erillään. Että minulla on tämä työ, joka on identiteettini ja minulle tärkeä, ja että ihmisuhteet on jossain muualla. Sitten huomaatkin, että ei hitto vie, nämä alkaa jännästi sekoittua. Tavallaan se on semmoinen ristituli, hän miettii.

Maria kertoo, että romanttisena hölmönä oleminen oli hänelle vaikeaa, sillä työ on aina ollut niin tärkeä aspekti hänen elämässään. Suhde juontajapari Ileen oli iso muutos.

- Se meni lopulta hyvin. Mehän salailtiin sitä tosi pitkään.

Hän kertoo, että työkaverit kyselivät suhteesta isossa Ylex:n popkonsertissa.

- Siellä jatkoilla jengi oli vähän maistissa, ja tuli silleen, et "hei, tota, mä oon vähän kattonu et onks teil jotai". Sitten me ikään kuin tunnustettiin.

Lue myös: Anni Hautala, Chisu, Marja Hintikka ja Janni Hussi juhlivat yhdessä - kuvat

Salasuhteen alkuvaiheet olivat Marjan mukaan jännittäviä.

- Jos te tulitte vaikka samasta sängystä töihin, niin hipsittekö te sitten vähän eri aikaan töihin? Aki kyselee.

- Muistaakseni vähän joo, Marja myöntää. 

- Me ollaan molemmat ikään kuin unelmatyöpaikassa, niin se tuntui vaikealta. Sitten se meni loppujen lopuksi tosi hyvin. Sanoinkin, että me ollaan Ilen kanssa tehty monta vuotta duunia yhdessä. Pystyn aina luottamaan siihen, se aina piti sanansa, nauroin sen jutuille, se tekee aina enemmän kuin mä uskallan toivoa..., kuin vastarakastunut Marja hehkuttaa puolisoaan.

Lue myös: Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren Espanjan-loma sai yllätyskäänteen: Vappu Pimiä ilmestyi paikalle - "Ile hoitaa lapset ja vaimot"

Marja myöntää, että he ovat kumpainenkin Ilen kanssa voimakastemperamenttisia persoonia, eikä riitoja vältellä pitkässä suhteessa.

- Ihmiset elävät hirveästi sellaisissa kulisseissa, ja ajattelee, että kaikilla muilla on helpompaa. Kyllä vähän ihmettelen sellaisia "minun vanhempani eivät koskaan riidelleet". No minun lapset ei voi sanoa sitä, että meillä on kyllä näytetty tunteita ja riidelty.

- Ei nyt astiat lennä, mutta silleen, hän lausuu.

Lue myös: Marja Hintikka ja Ile Uusivuori salasivat aluksi rakkautensa – näin Mikko Leppilampi liittyy asiaan

Radiosta ja televisioista tuttu, pitkän uran median parissa tehnyt Marja on juontanut muiden muassa Sukuni salat-, Secret Song Suomi- ja SuomiLove -ohjelmia.

Lue myös: Marja Hintikalta suoraa puhetta somessa: ”Tiedättekö mitä inhoan?”

Kuuntele koko jakso: