fbq
Telkkari
20.09.2020 13:01
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Timo Korhonen
Ile Uusivuori
Koti-isyyttä suosittelevan Ile Uusivuoren lapsiluku on täynnä: En jaksaisi valvoa enää!
Telkkari
20.09.2020 13:01
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Timo Korhonen

Kuutamolla-ohjelmassa nähtävä juontaja Ile Uusivuori pyrkii olemaan totuudenmukainen mutta myöntää valehdelleensa joskus jopa puolisolleen juontaja Marja Hintikalle.

– Jos on pitänyt lähteä sunnuntaina Ikeaan, niin olen saattanut sanoa, että tätä halusinkin tänään tehdä, hän nauraa Kuutamolla-sarjan kuvauksissa.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori

Lue myös: ”Ajattelin, etteivät muut hoksaisi!” – näin juontajapariskunta Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren työpaikkaromanssi roihahti!

Ile on viettänyt aikoinaan yhdeksän kuukautta koti-isänä ja suosittelee sitä myös muille miehille.

– Tekee hyvää luopua hetkeksi työelämästä. Suhde lapseen muodostuu silloin paljon läheisemmäksi. Teen yhä perheelle aamiaisen pitkän kaavan kautta.

Ile Uusivuori

Lue myös: Marja Hintikka hehkuttaa pitkää parisuhdettaan: ”Kynttiläillalliset eivät pelasta mitään!”

Suloisista vauva-ajoista huolimatta pariskunnalle ei ole tulossa enää lisää lapsia.

– Olen tässä korteni kantanut kokoon tulevaisuuden veronmaksajien suhteen. Enkä jaksaisi valvoa enää, se on se suurin ongelma, kolmen lapsen isä hymyilee.

Raskauden hehkua!

Li Andersson

Pinkkiin paitaan pukeutunut opetusministeri Li Andersson hehkui raskauden onnea. Lin ja Juha Pursiaisen esikoinen syntyy uudenvuoden tienoilla. Lin Kuutamolla-ohjelmassa esittämä valhe liittyy joko tulenpuhallukseen, Muumeihin tai Timo Soiniin!

Lue myös: Opetusministeri Li Andersson raskaana! Esikoislapsi tulossa Juha-rakkaan kanssa - "On vaikea löytää sopivia sanoja"

Muistini pätkii!

Janne Kataja

Näyttelijä Janne Kataja on Kuutamolla-ohjelman juontaja. Hänen mukaansa pienten valheiden kertominen on joskus kohteliaisuutta.

– Jos totuus satuttaa, niin silloin valkoinen valhe on perusteltua. Tärkeissä asioissa ei kuitenkaan saa valehdella, ja itselleen valehteleminen on kaikista hölmöintä.

Suosikkinäyttelijä on kuullut ohjelmassa erikoisia tarinoita. Yhtä asiaa hän kuitenkin ihmettelee.

– En muista niitä juttuja enää ohjelman jälkeen. Lähimuistini on mennyt tosi huonoksi, ei se aina tällainen ole ollut, hän äimistelee.

Lue myös: Janne Kataja ihan Kuutamolla! Klassikkosarja palaa ruutuun uudella juontajalla – ohjelmassa valhe kantaa pitkälle!

Tylsällä miehellä hurjat tarinat!

Joonas Nordman

Hauskan miehen maineessa oleva näyttelijä Joonas Nordman väittää olevansa oikeasti tylsä. Hänellä oli kuitenkin hurjia tarinoita kerrottavanaan, jotka liittyivät ulosteiden keskellä kellumiseen, väärän diagnoosin saamiseen sekä Sir Roger Mooren yllättävään kysymykseen!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »