fbq
Hotnow
16.01.2018 20:30
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Atte Kajova
Amanda Ahola esittelee poveaan.
Huh! Seksinukeksi haluava ihmisbarbie Amanda Ahola paljasti jättimäiset rintansa - tämä kuva ja video olivat liian pornoa Instagramille!?
Hotnow
16.01.2018 20:30
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Atte Kajova

Viime vuoden lopulla suomalainen povipommi Amanda Ahola nousi julkisuuteen, kun hän kertoi itselleen tehdyistä lukuisista kauneusleikkauksista. Amandalle on tehty muiden muassa nenäleikkauksia, huulet täytetty ja povea suurennettu huomattavasti.

Lue myös: K18: Tältä näyttää ihmisbarbie ilman vaatteita – kuvat! Seksinukeksi haluava Amanda Ahola, 21, poseeraa yläosattomissa todella rohkeasti!

Seiskan haastattelussa Amanda kertoi muokkaavansa itseään kalliilla leikkauksilla seksinuken näköiseksi.

Lue myös: Ihmisbarbie Amanda Ahola, 21, perustelee 30 000 euron kauneusleikkauksiaan: Silmissäni seksinukke hipoo naisvartalon täydellisyyttä!

Povipommi on saanut paljon huomiota myös julkaisemalla itsestään rohkeita ja paljastavia kuvia sosiaalisessa mediassa. Ilmeisesti Amandan rohkeat poseeraukset ovat olleet joillekin liikaa, ja nyt hänen Instagram-tilinsä on suljettu.

Lue myös: Amerikkalainen sugar daddy maksoi ihmisbarbie Amanda Aholalle, 21, huippukalliin silikonileikkauksen – tällainen suhde heillä on: Poikaystävä kyllä ihmetteli aluksi!

Amandan ja hänen ihailijoidensa onneksi Twitter on Instagramia sallivampi julkaisualusta. Amanda onkin julkaissut siellä itsestään harvinaisen rohkeaa materiaalia. Vaalea seksipommi esittelee kuvassa ja videolla jättimäiset rintansa täysin paljaina.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »