Amanda Ahola tavoittelee naisvartalon täydellisyyttä.

Ihmisbarbie Amanda Ahola, 21, perustelee 30 000 euron kauneusleikkauksiaan: Silmissäni seksinukke hipoo naisvartalon täydellisyyttä!

05.01.2018 15:22

Jyväskyläläinen Amanda Ahola kertoi Seiskan haastattelussa hänelle tehdyistä lukuisista kauneusleikkauksista.

Lue lisää: 65K-kupin rinnat 17 000 euroa, nenä 5 000 euroa… Näin paljon Amanda Aholan, 21, seksinukkemainen vartalo on yhteensä maksanut: ”En tule koskaan valmiiksi”

– Tavoitteenani on olla mahdollisimman epäaito, mahdollisimman feikki. Vartalossani kaiken pitää olla luotua ja muovista, nainen kertoo ilmeenkään värähtämättä.

Miksi?

– Sellainen on vain niin kaunista; kun on leikelty niin kauniiksi, ettei sellaiseksi voi edes syntyä... Se liioiteltu fiilis on ihana.

Katso video: Seksinukeksi itseään muuttava Amanda Ahola, 21, strippaa netissä web-kameralle: Harkitsen ehdottomasti pornouraa!

Amanda sanoo suoraan mitä ajattelee. Sen lisäksi blondi uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä ja tavoitella unelmiaan. Hänen suuri haaveensa on näyttää seksinukelta.

– Se on kauneusihanteeni omasta itsestäni, Amanda nyökkää.

Lue lisää: Häkellyttävä muutos! Tältä seksinukeksi itseään muuttava Amanda Ahola, 21, näytti ennen 30 000 euron kauneusleikkauksia – kuvat!

– Minun silmissäni seksinukke hipoo naisvartalon täydellisyyttä: se on tehty näyttämään mahdollisimman kauniilta, muodokkaalta ja seksikkäältä.

Koetko olevasi kaunis?

– En ole koskaan ajatellut olevani ruma, mutta en kyllä pidä itseäni sen kauniimpana kuin aiemminkaan.

Lue lisää: Ihmisbarbie Amanda Ahola, 21, sai amerikkalaisen sugar daddyn maksamaan huippukalliin silikonileikkauksen – tällainen suhde heillä on: Hän on minulle tärkeä!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!