Katso videot!

K18: Tältä näyttää ihmisbarbie ilman vaatteita – kuvat! Seksinukeksi haluava Amanda Ahola, 21, poseeraa yläosattomissa todella rohkeasti!

06.01.2018 15:02

Studiossa ei ole kuuma, mutta Seiskan kuvaajan posket punottavat. Sen tosin ymmärtää, sillä näky on poikkeuksellisen rohkea ja erikoinen.

Nuori nainen seisoo spottivalojen loisteessa vain pienissä alushousuissa. Kädet ylettyvät juuri ja juuri peittämään paljaita ja kokoluokassaan käsittämättömiä rintoja.

– Tavoitteenani on olla mahdollisimman epäaito, mahdollisimman feikki. Vartalossani kaiken pitää olla luotua ja muovista, nainen kertoo ilmeenkään värähtämättä.

Miksi?

– Sellainen on vain niin kaunista; kun on leikelty niin kauniiksi, ettei sellaiseksi voi edes syntyä... Se liioiteltu fiilis on ihana.

Amanda Ahola

Sanat kuuluvat Amanda Aholalle, 21-vuotiaalle jyväskyläläisblondille. Seksinukeksi vartaloaan kauneusleikkauksilla muokkaava Amanda poseerasi Seiskan studiolla rohkeissa ja paljastavissa kuvissa.

Lue lisää: 65K-kupin rinnat 17 000 euroa, nenä 5 000 euroa… Näin paljon Amanda Aholan, 21, seksinukkemainen vartalo on yhteensä maksanut: ”En tule koskaan valmiiksi”

Amanda Ahola

Joku saattaa kysyä, miksi ihmeessä luontaisen kaunis nuori nainen haluaa muokata itsestään seksinuken - siis kansankielellä pumpattavan barbaran - näköisen. Se on kuitenkin Amanda suuri haave.

– Se on kauneusihanteeni omasta itsestäni, Amanda nyökkää.

– Minun silmissäni seksinukke hipoo naisvartalon täydellisyyttä: se on tehty näyttämään mahdollisimman kauniilta, muodokkaalta ja seksikkäältä.
 

Amanda Ahola

Vaikka Amandalla itsellään on selvä visio siitä, mitä hän vartaloltaan haluaa, kaikilta ei ymmärrystä heru.

Nuori nainen kertoo saavansa toisinaan kauhisteluja ja jopa haukkuja osakseen.

– Saatan kuulla, että ”Voi ei, kun sinulla on niin isot tissit” tai että ”Huh, kun olet feikki!” Sellainen ei kuitenkaan tunnu haukuilta, koska nautin juuri niistä asioista, joista minua kritisoidaan, hän näpäyttää.

Amanda Ahola

Lue lisää: Häkellyttävä muutos! Tältä seksinukeksi itseään muuttava Amanda Ahola, 21, näytti ennen 30 000 euron kauneusleikkauksia – kuvat!

– Elämäni päätavoite on sisäisen rauhan löytäminen. Se menee rahan, maineen ja menestyksen edelle, Amanda painottaa.

– Uskon, että olen vasta matkani alkutaipaleella, mutta haluaisin lopulta olla aivan sinut itseni kanssa.

Amanda Ahola

Lue lisää: Seksinukeksi itseään muuttava Amanda Ahola, 21, strippaa netissä web-kameralle: Harkitsen ehdottomasti pornouraa!

Amanda Ahola

Lue myös: Ihmisbarbie Amanda Ahola, 21, sai amerikkalaisen sugar daddyn maksamaan huippukalliin silikonileikkauksen – tällainen suhde heillä on: Hän on minulle tärkeä!

Amanda Ahola

Lue myös: Ihmisbarbie Amanda Ahola, 21, perustelee 30 000 euron kauneusleikkauksiaan: Silmissäni seksinukke hipoo naisvartalon täydellisyyttä!

Amanda Ahola

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Eetu Ampuja, Eva-Liisa Orupõld ja Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!