Paparazzikuvat!

Ensimmäiset kuvat Ozzy Osbournesta lähes vuoden tauon jälkeen - Parkinsonin tautia sairastavaa rokkaria ei ole tunnistaa tuoreista otoksista

Hllwd | 31.08.2020 13:44

Rokkarimuusikko Ozzy Osbourne, 71, nähtiin managerivaimonsa Sharon Osbournen, 67, kanssa lähes vuoden julkisuustauon jälkeen Los Angelesissa.

Hurjasti harmaantunut Ozzy odotteli autossa, kun Sharon kävi vaateostoksilla. Ozzylla diagnosoitiin Parkinsonin tauti helmikuussa 2019, mutta julkisesti hän tiedotti asiasta vasta tammikuussa 2020.

Lue myös: Onko joulukuun Helsingin-keikka vaarassa? Ozzy Osbourne sairastaa Parkinsonin tautia: "Elämäni kamalin ja kivuliain vuosi!"

Ozzy Osbourne

Ozzy on pysynyt visusti kotikaranteenissa ja nähty viimeksi julkisuudessa tammikuun Grammy-gaalassa. Hän myös perui hoitojensa takia Amerikan-kiertueensa, jonka oli tarkoitus alkaa toukokuun lopussa. Pimeyden prinssi palasi kuitenkin julkisuuteen ja antoi haastettelun The Mirror -lehdelle, jossa hän kertoi ettei anna sairautensa vaikuttaa hänen eläköitymiseensä. 

Lue myös: Parkinsonin tautiin sairastunut Ozzy Osbourne ylistää perheensä tukea - "Ilman Kellyä makaisin vieläkin sohvalla"

Ozzy Osbourne ja Sharon

- Tiedättekö, koska jään eläkkeelle? Kun kuulen heidän naulaavan kantta arkkuuni. Ja silloinkin teen v***u vielä encoren. Olenhan Pimeyden prinssi, Ozzy jyrisi lehdelle.

Mies on vakuuttunut siitä, että palaa vielä esiintymään kiertueelleen.

Lue myös: Parkinsonin tautia sairastava Ozzy Osbourne perui koko Amerikan-kiertueensa – kuinka käy Suomen?!

Ozzy Osbourne

Ozzyn on nähty käyttävän kävelykeppiä helpottaakseen liikkumistaan.

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne

Ozzyn ja Sharon lapset Jack ja Kelly ovat puolestaan nähty hurjasti laihtuneina ja hyvinvoivina lähiaikoina julkisuudessa. Jack myös postasi harvinaisen perhekuvan perheestään Instagram-tililleen.

Lue myös: Tutkimus: Ozzy Osbournen erikoinen geneettinen mutaatio mahdollistaa rajun sekoilun vuosikymmenestä toiseen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation vibes! #summer2020

A post shared by Jack Osbourne (@jackosbourne) on

Lue myös: Tunnistaisitko samaksi henkilöksi? Kelly Osbournen mullistava muodonmuutos: laihdutti lähes 40 kiloa - tuoreet kuvat häkellyttävät!

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!