fbq
Hllwd
22.01.2020 20:14
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus
ozzy
Parkinsonin tautiin sairastunut Ozzy Osbourne ylistää perheensä tukea - "Ilman Kellyä makaisin vieläkin sohvalla"
Hllwd
22.01.2020 20:14
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Rock-legenda Ozzy Osbourne, 71, avautui vuoden takaisesta sairastumisestaan Parkinsonin tautiin suositussa Good Morning America -ohjelmassa. Nyt koko Osbournen perhe on antanut koskettavan haastattelun, jossa he kertoivat tuntemuksistaan Ozzyn sairastumiseen liittyen.

- On todella outoa, miten sairaus käyttäytyy. On päiviä, jolloin mietin, että hänessä (Ozzyssä) ei ole mitään vialla ja seuraavana päivänä hän ei voi liikuttaa kättään tai nousta sohvalta, vaikkei mitään ole tapahtunut, Kelly-tytär kertoo.

Rakastetun laulajan sairastuminen on ollut vaikea paikka perheelle. Taudin hyväksyminen ei ole ollut helppoa.

Lue myös: Onko joulukuun Helsingin-keikka vaarassa? Ozzy Osbourne sairastaa Parkinsonin tautia: "Elämäni kamalin ja kivuliain vuosi!"

- Vaikeinta on katsoa, kun joku rakkaasi kärsii. Meidän piti kaikkien myöntää mitä on tekeillä, että pystyimme pääsemään siitä yli. Vei hetken aikaa, että olimme kaikki samalla sivulla asian kanssa, Kelly jatkaa.

Sairastuminen on saanut perheen roolit kääntymään päälaelleen. Kelly on pitänyt aktiivisesti huolta isästään, ja perhe on tullut läheisemmäksi.

- Ilman häntä olisin vieläkin sohvalla, Ozzy sanoo ja osoittaa tytärtään.

- Olemme oppineet toisistamme niin paljon uudestaan. Sairastuminen on vahvistanut rakkauttamme toisiamme kohtaan ja sitä kuinka vahvoja olemme, Kelly kertoo kyynelehtien.

Tytär onkin halunnut saada isänsä hymyilemään, vaikka kivut ovat läsnä.

- Ainoa asia, jonka tiedän isästäni varmasti on miten voin saada hänet hymyilemään. Tiedän, että studiolle meneminen tekee hänet onnelliseksi. Joten vein hänet studiolle. Ozzyn sairastuminen on erityisen henkilökohtaista myös hänen pojalleen Jackille, joka sai MS-tauti diagnoosin vuonna 2012. Kyseessä on samankaltaisia oireita aiheuttava parantumaton sairaus.

-Ymmärrän millaista on, kun itsellä on jotain, mitä ei haluaisi. En painosta häntä (Ozzya) puhumaan, hän puhuu sitten kun haluaa.

Koko elämänsä maailmaa kiertäneelle muusikolle paikoillaan pysyminen on ollut myös vaikeaa. Viime vuonna hän joutui perumaan kiertueensa kaatumisen johdosta.


- Voin nyt paljon paremmin kuin viime vuoden helmikuussa. Olin silloin järkyttävässä tilassa, Ozzy muistelee.

- Tähän aikaan viime vuonna emme tienneet tulisiko isä enää ikinä kävelemään, Kelly vahvistaa.

- Haluan nähdä fanejani. Kaipaan heitä niin paljon, Ozzy huokaa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »