Katso kuvat!

Tunnistaisitko samaksi henkilöksi? Kelly Osbournen mullistava muodonmuutos: laihdutti lähes 40 kiloa - tuoreet kuvat häkellyttävät!

Hllwd | 13.08.2020 21:46

Legendaarisen rokkarin Ozzy Osbournen, 71, tytär Kelly Osbourne, 35, on käynyt läpi huomattavan muodonmuutoksen lyhyessä ajassa.

Laulajana itsekin uraa luonut Kelly on laihduttanut vuodessa melkein 40 kiloa. Kellyn painonpudotus johtuu hänen radikaalista elämäntapamuutoksestaan.

Laulajakaunotar on parantanut elintapojaan huomattavasti vuosien varrella. Kelly myönsi aikoinaan vaihtaneensa päihteiden käytön ylensyöntiin. Tällä hetkellä hän on onnistunut karistamaan elämästään epäterveelliset elintavat. 

The Osbournes -tosi-tv-sarjasta kansainväliseksi julkkikseksi noussut kaunotar paljasti alkuvuodesta 2020 noudattavansa nykyisin vegaanista ruokavaliota. Dieettinsä takia Kelly ei siis syö enää mitään eläinperäistä, edes maitoa tai juustoa. 

Laulaja on myös alkanut urheilla päivittäin. Kellyn säännölliseen sporttaukseen kuuluvat kuntoa kohottavat pitkäkestoiset lenkit ja jooga.  

Kelly Osbourne
Kelly kaupan pihalla elokuussa 2020.
Kelly Osbourne

Lue myös: Kelly Osbourne oksensi lapsuuden traumansa elämäkertakirjaan: irstailua ja julmia bändäreitä! 

Kelly Osbourne 17.05.2019
Kelly Osbourne toukokuussa 2019 punaisella matolla. 
Ossy ja Kelly Osbourne vuoden 2020 Grammy-gaalassa tammikuussa.
Ozzy ja Kelly Osbourne vuoden Grammy-gaalassa tammikuussa vuonna 2020.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!