Onko joulukuun Helsingin-keikka vaarassa? Ozzy Osbourne sairastaa Parkinsonin tautia: "Elämäni kamalin ja kivuliain vuosi!"

Hllwd | 22.01.2020 10:41

Rock-legenda Ozzy Osbourne, 71, on kärsinyt pahoista terveysongelmista jo pitkään. Hän kaatui kotonaan viime vuoden alussa ja joutui leikkaukseen. Lopulta Ozzya operoitiin muutamia kertoja.

Kaatumista seuranneiden operaatioiden jälkeen mies sai tietää sairastavansa Parkinsonin tautia. Hän on käsitellyt lääkäriltä kuulemaansa uutista lähes vuoden ajan.

- Ensi kuussa tulee kuluneeksi vuosi diagnoosista. Se on ollut elämäni kamalin, pisin ja kivuliain vuosi, Ozzy kertoi Good Morning America -ohjelman haastattelussa.

- Parkinsonin taudista on monenlaisia muotoja. Se ei ole kuolemantuomio, mutta sairaus vaikuttaa hermostoon. Sairastavalla voi olla monta hyvää päivää, ja sen jälkeen tulee todella huono päivä, Ozzyn vaimo ja manageri Sharon kertoi aviomiehensä rinnalla.

Ozzy Osbourne
Ozzy kuvattiin Los Angelesissa pari päivää sitten.

 

Kiertue jäihin

Viime vuoden alkupuolella Ozzy joutui perumaan kiertueensa kaatumisensa ja sitä seuranneiden terveysongelmiensa takia. Rokkarin on tarkoitus palata tien päälle tänä vuonna. Ozzyn on tarkoitus konsertoida Helsingissä joulukuussa.

- Toivottavasti fanini ovat vielä innoissaan. Tarvitsen heitä, Ozzy totesi.

Sharon ei pystynyt pidättelemään kyyneliään kuunnellessaan rakkaansa puheita.

- Ozzy rakastaa esiintymistä, ja se on hänelle kuin happea. Ozzy ei ole ollut koskaan kotona näin pitkää aikaa. Hänen on aika lähteä tien päälle, koska hän tekee minut hulluksi, Sharon sanoi ja naurahti.

- Maltan tuskin odottaa paranevani ja pääseväni kiertueelle. Tarvitsen sitä. Esiintyminen on huumeeni, Ozzy totesi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!