Parkinsonin tautia sairastava Ozzy Osbourne perui koko Amerikan-kiertueensa – kuinka käy Suomen?!

Hllwd | 18.02.2020 13:32

Tammikuussa Ozzy Osbourne paljasti sairastavansa Parkinsonin tautia. Sairaus on vaikuttanut hänen elämäänsä merkittävästi, ja rokkari joutui siirtämään No More Tours 2 -kiertueensa tälle keväälle.

Nyt Ozzy on joutunut perumaan koko Amerikan-kiertueensa, jonka oli tarkoitus alkaa toukokuun lopussa. Rokkarin mukaan kiertue jouduttiin perumaan hänen sairautensa hoitojen takia. Ozzy hoitaa Parkinsonin tautiaan Sveitsissä, ja hän pystyy aloittamaan hoitonsa huhtikuussa.

- Hoidot kestävät noin kaksi kuukautta. En halua aloittaa kiertuetta ja joutua perumaan konsertteja viime hetkellä. Se ei ole reilua fanejani kohtaan. Mieluummin palautan ihmisille heidän lippurahansa. Kun teen Amerikan-kiertueen, saavat jo lippunsa ostaneet ihmiset etuosto-oikeuden uusiin konsertteihin, Ozzy kertoi tiedotteessaan.

Lue myös: Onko joulukuun Helsingin-keikka vaarassa? Ozzy Osbourne sairastaa Parkinsonin tautia: "Elämäni kamalin ja kivuliain vuosi!"

Kuinka käy Suomen-konsertin?

Ozzy Osbournen terveydentila on vaikuttanut hänen uraansa merkittävästi, ja No More Tours 2 -kiertuetta on jouduttu siirtämään jo kertaalleen.

Lue myös: Parkinsonin tautiin sairastunut Ozzy Osbourne ylistää perheensä tukea - "Ilman Kellyä makaisin vieläkin sohvalla"

Ozzyn oli tarkoitus konsertoi Helsingissä tässä kuussa, mutta konsertti on siirretty joulukuulle. Toistaiseksi ainoastaan kiertueen Amerikan-osuus on peruttu, mutta Ozzyn terveydentila saattaa vaikuttaa myös myöhemmin tälle vuodelle aikataulutettuun Euroopan-kiertueeseen.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!