fbq

Yle: Kasperi Kapasta epäillään törkeästä rattijuopumuksesta – näin kohukiekkoilija kommentoi: ”Mahdotonta hyväksyä”

Ylen mukaan Kapasen epäiltyä törkeää rattijuopumusta on tarkoitus käsitellä käräjäoikeudessa helmikuussa 2024.

Leijonista ja NHL:stä tuttua jääkiekkoilijaa Kasperi Kapasta, 27, epäillään Ylen mukaan törkeästä rattijuopumuksesta. Yleisradion saamien tietojen mukaan asia olisi tullut 23. elokuuta vireille Pohjois-Savon käräjäoikeuteen.

Rattijuopumus katsotaan törkeäksi, mikäli kuljettajan veren alkoholipitoisuus on vähintään 1,2 promillea tai mikäli kuljettajalla on vähintään 0,53 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Törkeään rattijuopumukseen on mahdollista syyllistyä myös siinä tapauksessa, mikäli kuljettaja on käyttänyt huumaavia aineita siten, että hänen ajokykynsä on merkittävästi huonontunut.

Ylen mukaan Kapasen epäiltyä rattijuopumusta on tarkoitus käsitellä käräjäoikeudessa helmikuussa 2024.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kommentti: Menin Leijonien MM-matsiin ja petyin: Nokia-areenalla vedettiin aivan vihkoon – mitä Amanda Harkimon päässä pyörii?

Näin Kasperi kommentoi

Ylen torstai-iltana (7.9.) julkaiseman törkeän rattijuopumusepäilyuutisen jälkeen myös Kasperi ja tämän työnantaja, NHL-seura St. Louis Blues ovat kommentoineet tapausta. Blues julkaisi perjantain vastaisena yönä asian tiimoilta lyhyen tiedotteen.

Tein viime kuussa virheen, jota on mahdotonta hyväksyä. Otan teoistani täyden vastuun. Pyydän anteeksi perheeltäni, Bluesin organisaatiolta, joukkuetovereiltani ja faneilta. Ymmärrän virheeni vakavuuden ja teen kaikkeni saadakseni heidän luottamuksensa takaisin, Kasperi kommentoi seuran tiedotteessa.

Kasperi Kapanen esitti kutsun Leijonien salatussa keskusteluryhmässä: vain yksi pelaaja uskalsi reagoida

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seurapomo jyrähti

Samainen St. Louis Bluesin tiedote sisälsi myös seurapomo GM Doug Armstrongin kommentit.

– Saimme tänään tietoomme Kasperia koskevan tapauksen. Olen puhunut hänen ja hänen agenttinsa kanssa. Olemme pettyneitä hänen virhearvioonsa ja luotamme hänen tekevän tarvittavia muutoksia välttääksemme samanlaiseen tilanteeseen joutumista tulevaisuudessa, kiekkopamppu jyrähti.

Terveisiä kriitikoille! Kasperi Kapanen lataa täyslaidallisen: ”Paljon tulee paskaa niskaan”

Värikäs kohukiekkoilija

Kasperi on kiekkoillut maailman kovimmassa kiekkoliigassa kaudesta 2015–2016 lähtien. Kuopiolaislähtöinen polkukone on edustanut NHL-seuroista Toronto Maple Leafsia, Pittsburgh Penguinsia sekä viimeisimpänä St. Louis Bluesia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomalainen sorvasi viimeisimmän NHL-diilinsä kesällä 2022. Kaksivuotinen pahvi takaa Kasperille 3,2 miljoonan dollarin vuosiansiot. Hän on tienannut koko NHL-uransa aikana vajaat 15 miljoonaa dollaria eli noin 14 miljoonaa euroa.

Kasperi Kapanen yhdistettiin uskomattomaan porilaisblondiin – kommentoi vihdoin suhdekuvioitaan Seiskalle

Kiistattomien pelitaitojensa ja häikäisevän nopeutensa lisäksi Kasperi tiedetään kaukalon ulkopuolisista liikkeistään. KalPa-kasvatti on yhdistetty useisiin kauniisiin naisiin, näyttäviin talokauppoihin ja muutenkin makeaan luksuselämään.

– Se on yksityiselämääni, vaikka olen toki itse päättänyt näyttää sitä julkisesti ihmisille (somessa). Ymmärrän sen puolen, mutten silti aina pidä siitä, mitä minusta uutisoidaan, Kasperi kommentoi viime keväänä Seiskalle.