fbq
Kasperi Kapanen.

Kasperi Kapanen esitti kutsun Leijonien salatussa keskusteluryhmässä: vain yksi pelaaja uskalsi reagoida - nyt Mörkö paljastaa, miksi

Jääkiekon MM-kisat ovat pitkä puristus pelaajille, valmennukselle, huollolle ja toki koko kisaorganisaatiolle. Hotellikuoleman välttääkseen kiekkoköriläät kehittelevät kaikenlaista oheistoimintaa taistelussa tylsistymistä vastaan.

Teemu "Härski" Hartikainen kertoo Leijonien vapaa-ajasta:

Suomen Jääkiekkoliitto on järjestänyt Leijonille Jopot, joilla kelpaa polkea pitkin keväistä Tamperetta. Myös sähköpotkulaudat ovat olleet pelaajien suosiossa.

– Itse olen kerran pyöräillyt Jopolla treeneihin. Sen verran niistä on kokemusta, Montreal Canadiensin NHL-hyökkääjä Joel Armia kuittaa Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kaupungilla on tullut pyörittyä itse asiassa aika vähän. Enemmän ollaan hengattu joukkuekavereiden kanssa hotellilla.

Kasperi Kapanen yhdistettiin uskomattomaan porilaisblondiin – kommentoi vihdoin suhdekuvioitaan Seiskalle

Montreal Canadiensin Joel Armia on kokeillut Leijonien virallista kisa-Jopoa.
Montreal Canadiensin laitahyökkääjä Joel Armia on kokeillut Leijonien virallista kisa-Jopoa.

Leijonilla on hotellilla käytössään oma lounge – tila, jossa rentoutua muun muassa elokuvia ja televisiota katsellen. Myös jalkapallon Mestarien liiga on pyörinyt Leijonien loungessa, jonne ulkopuolisilla ei ole mitään asiaa.

– Ollaan katseltu Mestarien liigaa, elokuvia ja hyviä komediapätkiä. Kyllä siellä iltaisin hyvät juttutuokiot on, Teemu ”Härski” Hartikainen vakuuttaa Seiskalle.

– Ihan kauheasti ei olla tehty mitään. Lähinnä ollaan koitettu levätä. Meillä on tosiaan hotellissa se lounge, jossa katsellaan telkkaria ja jauhetaan vähän paskaa, Kasperi Kapanen puolestaan ilmoittaa.

Teemu Hartikainen pääsee vääntämään paksua savoa Leijonien omassa loungessa.
Teemu Hartikainen pääsee vääntämään paksua savoa Leijonien omassa taukotilassa eli loungessa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Terveisiä kriitikoille! Kasperi Kapanen lataa täyslaidallisen: ”Paljon tulee paskaa niskaan”

Leijonaluolasta löytyy myös pelikonsoli, jolla Colorado Avalanchen NHL-tähti Mikko Rantanen järjestää muille turpakäräjiä. Seiska kertoi aiemmin, kuinka Rane oli antanut runtua Fifa-jalkapallopelissä toiselle TPS-kasvatille, Kaapo Kakolle.

Valtaisaa ryöpytystä! Megatähti Mikko Rantanen esitteli taitojaan Leijonien hotellilla – antoi isän kädestä Kaapo Kakolle: Mörkö riensi halaamaan

– Itse en ole pelannut pleikkaria. Pitäisi saada korttirinki käyntiin. Olen koittanut saada jätkiä pelaamaan, mutta kukaan ei ole vielä lähtenyt mukaan. Jospa turnauksen loppupuolella joku uskaltaisi lähteä messiin, Kasperi hymähtää.

Kovin moni ei uskalla haastaa Kasperi Kapasta Leijonien pokeripöydässä.
Aina ässä hihassa. Kovin moni ei uskalla haastaa Kasperi Kapasta Leijonien pokeripöydässä.

Minkälaisilla panoksilla Mr. Kapanen pelaa korttia?

– Hehee, ei tarvitse olla mitkään isot panokset. Muutamakin euro riittää. Kunhan vain taskussani on jonkun muun rahoja, niin se riittää mulle, Kassu veistelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Teemu ”Härski” Hartikaisen mukaan Kapanen oli kysellyt Leijonista innokkaita pokerinpelaajia WhatsApp-ryhmässä – varsin maltillisin tuloksin.

– En lähtenyt messiin. Harri Pesonen oli ainoa, joka peukutti sen viestin WhatsApp-ryhmässä. Ei ole keritty vielä korttia pelaamaan, Härski paljastaa Seiskalle.

Möröltä meni kuulemma kaikki, kun hän viimeksi haastoi Kapasen vedonlyönnissä.
Möröltä meni kuulemma kaikki, kun hän viimeksi haastoi Kasperi Kapasen vedonlyönnissä.

Leijonien sankarivahdista levisi hämmentävää videomateriaalia – räjähti nauruun Seiskalle: ”Ei enää pysty itse katsomaan”

Hartikainen on Kapasen tavoin kuopiolainen. Vieläkö Savon mafia kokoontuu korttiringissä MM-kisojen aikana?

– Kyllä se vielä joku ilta kokoontuu, hymyilevä Härski lupaa.

Kaikesta päätelleen Kapanen on melkoinen korttikeisari. Leijonien kapteenilla Marko Anttilalla ei ole hyviä omakohtaisia kokemuksia uhkapeleistä Kassua vastaan.

Tässä on ruotsalaisten tukikohta Tampereella – länsinaapurin lätkäfanien käytös pistää silmään

Kasperi kertoi yrittäneensä saada pelaajia mukaan korttirinkiin, mutta juuri kukaan ei lämmennyt idealle. Mistä on kyse, Mörkö?

Suomen MM-turnaus jatkuu tiistaina Tanskaa vastaan. Tosipelit alkavat torstaina.
Suomen MM-turnaus jatkuu tiistaina Tanskaa vastaan. Tosipelit alkavat torstaina.

– No, mä olen jo kerran lyönyt yhden NHL-vedon Kapasen kanssa. Sen jälkeen mä en ainakaan uskalla enää pelata hänen kanssaan mitään. Toisin sanoen takkiin tuli, Mörkö naureskelee Seiskalle.

Miten pahasti tuli takkiin? Jäikö mitään viivan alle…?

– Ei. Kaikki meni!

Suomi pelaa alkulohkon viimeisen ottelunsa Tanskaa vastaan tiistaina kello 20.20.