fbq
Kasperi Kapanen.

Terveisiä kriitikoille! Kasperi Kapanen lataa täyslaidallisen: ”Paljon tulee paskaa niskaan”

Vuosikausia NHL:ssä tahkonnut Kasperi Kapanen, 26, on kiekkoilija, joka herättää tunteita niin faneissa kuin mediassakin. Laineet alkoivat jälleen lyödä, kun päävalmentaja Jukka Jalonen valitsi kohukiekkoilijan mukaan Leijonien MM-kisaryhmään.

Seiska kysyi Leijonilta: mitä äiti Sinulle merkitsee?

Kierrokset vain yltyivät, kun Kasperi surffaili puolivaloilla MM-kisoja edeltäneessä Tshekin EHT-turnauksessa. Yritys ei tuntunut olleen tapissa eikä kuopiolaisen kehonkieli luvannut hyvää. Kritiikkiä satoi vähän joka puolelta.

Vaan kuinkas kävikään, kun MM-kiekko tippui jäähän. Kasperi on painanut hiukset hulmuten ympäri kaukaloa. Huippunopea laituri tekee vimmatusti töitä, puolustaa tarmokkaasti ja näyttää hauista joukkueen eteen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kapasen salamannopeat käännökset ja erinomainen pelinluku tuottavat hyökkäyspäässä harmaita hiuksia vastustajille. Maanantain Ruotsi-ottelussakin juuri Kasperi alusti Leijonien ainokaisen maalin, jonka lapioi työjuhta Juho Lammikko.

Leijonien maalivahti ällistyi – ruotsalaiset pistivät riisumaan: ”En osannut odottaa sellaista”

Kuopiolainen polkukone nimeltä Kasperi Kapanen. Vauhtilaiturin liike on ollut myrkkyä vastustajille.
Kuopiolainen polkukone nimeltä Kasperi Kapanen. Vauhtilaiturin liike on ollut myrkkyä vastustajille.

Runsaasti kritiikkiä kerännyt Kapanen on siis esiintynyt erittäin pirteästi Tampereen kiekkokarnevaaleissa. Tiivistetysti voi todeta, että kolmosketjun vauhtilaituri lukeutuu Leijonien ehdottomiin onnistujiin.

– Koitan tässä muistella, milloin viimeksi minusta olisi kirjoitettu mitään positiivista täällä Suomessa. Yleensä tulee aika paljon paskaa niskaan, mutta sellaista se on. Olen ottanut sen roolin vastaan, Kasperi pamauttaa Seiskalle.

NHL-monimiljonääri Kasperi Kapanen ajautui sivuraiteelle Pohjois-Amerikassa – isä Sami Kapaselta jääkylmä arvio

Kapasen motivaatiota ja sitoutuneisuutta on kyseenalaistettu – turhaan. Seuratasolla St. Louis Bluesia edustava NHL-miljonääri ei joutunut kahta kertaa miettimään MM-kisakutsua.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Kasperi ei edes muista, milloin hänestä olisi krijoitettu jotain positiivista Suomessa. Paljon on tullut paskaa niskaan.
Kasperi ei muista, milloin hänestä olisi kirjoitettu jotain positiivista Suomessa. – Paljon on tullut paskaa niskaan.

– On aina kunnia-asia vetää Leijona-paita päälle ja päästä edustamaan omaa maataan. Jos se vain ikinä on mahdollista ja kroppa on kunnossa, niin tulen kyllä aina pelaamaan Suomelle, Kassu alleviivaa.

Jo talvella 2016 NHL-debyyttinsä tehnyt Kasperi on nähnyt urallaan kaikki Pohjois-Amerikan NHL-areenat. Rapakon takana ei tunnetusti kitsastella, mutta suomalaisten ei tarvitse tippaakaan hävetä Tampereen uutta Nokia-areenaa.

Leijonien lämpimät äitienpäiväonnittelut! Kaapo Kakon äiti pesee vieläkin poikansa pyykkejä, Kasperi Kapaselta poikkeuksellisen kauniita sanoja äidistä

Kasperi Kapasella kulkee MM-kisoissa. Seuraavaksi Leijonat kohtaa Ranskan.
Kasperi Kapasella kulkee MM-kisoissa. Seuraavaksi Leijonat kohtaa keskiviikkona Ranskan.

– Se on tosi hieno. Olen tutustunut halliin vasta nyt täällä Tampereella. Ovat hienosti saaneet tehtyä sen, tosi modernin näköinen ja siisti halli, Kasperi kehuu.

Suomi aloitti MM-urakkansa pelaamalla neljään päivään kolme kovaa ottelua USA:ta, Saksaa ja Ruotsia vastaan. Seuraavaksi Leijonat kohtaavat Ranskan keskiviikkona. Seuraava kunnollinen tasonmittari on luvassa vasta ensi viikon puolivälierässä, jonne Leijonat raivannee tiensä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tässä on ruotsalaisten tukikohta Tampereella – länsinaapurin lätkäfanien käytös pistää silmään