fbq
Kasperi Kapanen.

Kasperi Kapanen yhdistettiin uskomattomaan porilaisblondiin – kommentoi vihdoin suhdekuvioitaan Seiskalle

26-vuotias Kasperi Kapanen elää elämää, josta moni nuorimies voi vain haaveilla. On NHL-pelaajan status ja miljoonia pankkitilillä. On alati vaihtuvat Pohjois-Amerikan miljoonametropolit, joiden väliä reissataan yksityiskoneilla kalliit puvut päällä.

Seiska kysyi Leijonilta: mitä äiti Sinulle merkitsee?

On myös jättiareenoiden hurraavat fanit ja valtaisa mediahuomio. Tuleeko kuopiolaiselle koskaan sellainen tunne, että tekisi mieli nipistää itseään varmistaakseen, että kaikki on varmasti totta?

Terveisiä kriitikoille! Kasperi Kapanen lataa täyslaidallisen: ”Paljon tulee paskaa niskaan”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kivikasvoinen Kasperi hymähtää kysymykselle ja kohauttaa olkapäitään.

– Totta kai saavuttamani asema on todella hieno ja siitä pitää nauttia. Mutta mikään ei ole tullut ilmaiseksi, vaan kaikki on tullut kovan työn kautta, Kasperi painottaa Seiskalle.

NHL-hyökkääjä ja Leijonien syömähammas Kasperi Kapanen elää monen nuorenmiehen unelmaelämää.
NHL-hyökkääjä ja Leijonien syömähammas Kasperi Kapanen elää monen nuoren miehen unelmaelämää.

Kasperi ei pidä kynttilää vakan alla. Hän esittelee auliisti luksuselämäänsä sosiaalisessa mediassa, jossa on myös vilahtanut toinen toistaan kauniimpia tyttöystäviä. Kuopiolaisella on selvästi silmää naiskaunaudelle.

NHL-monimiljonääri Kasperi Kapanen ajautui sivuraiteelle Pohjois-Amerikassa – isä Sami Kapaselta jääkylmä arvio

Muutama vuosi sitten Kasperin uutisoitiin tapailevan kuvankaunista amerikkalaismallia, Paige Lorenzea. Paige jopa vieraili Kapasten tiluksilla Kuopiossa ja ihasteli savolaisia järvimaisemia lukuisille Instagram-seuraajilleen.

Sitä ennen Kasperin käsikynkässä viihtyi pöyristyttävän viehättävä kanadalaismalli Annika Boron. Savolainen pelimies on yhdistetty romanttisesti myös kuopiolaismissi Laura Hautaniemeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joku voisi olla imarreltu siitä, että tulee yhdistetyksi eri huippumalleihin. Kasperi ei kuitenkaan välitä moisesta huomiosta, vaikka päivittää itse ahkerasti Instagramiaan.

Kaapo Kakon äiti pesee vieläkin poikansa pyykkejä, Kasperi Kapaselta poikkeuksellisen kauniita sanoja äidistä

– Se on yksityiselämääni, vaikka olen toki itse päättänyt näyttää sitä julkisesti ihmisille. Ymmärrän sen puolen, mutten silti aina pidä siitä, mitä minusta uutisoidaan. Toki olen jo tässä vaiheessa tottunut siihen, hän hymähtää.

– Te toimittajat jaksatte aina uutisoida sitä, mitä kaikkea ikinä puuhailenkin. Joskus tuntuu, että sellainen kirjoittelu on aika väsynyttä. Mutta pitäähän niitä lehtiä kai jotenkin myydä.

Viime kesänä Kasperin uutisoitiin löytäneen uuden kullan kainaloonsa. Seiskan tietojen mukaan kyseessä on kerrassaan uskomaton porilaisblondi. Kiekkotähti itse ei revittele naiskuvioillaan vaan naurahtaa asian lyhyesti pakettiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Sanotaan näin, että joo, sama nainen on edelleen rinnalla. Kaikki hyvin sen suhteen, Kasperi kuittaa.

Kassu on jälleen askissa, kun keskiviikkona Ranskan höykyttänyt Suomi kohtaa seuraavaksi Unkarin. Daavidin ja Goljatin kohtaaminen kiekkoillaan Kapasella höystettynä Nokia-areenalla perjantaina.

Kasperi Kapanen ei välitä yksityiselämänsä uutisoinnista, vaan keskittyy jääkiekkoon.
Kasperi Kapanen ei välitä yksityiselämänsä uutisoinnista, vaan keskittyy leipätyöhönsä jääkiekkoon.

Leijonien maalivahti ällistyi – ruotsalaiset pistivät riisumaan: ”En osannut odottaa sellaista”