fbq
kat von d

Tosi-tv:stä tuttu tatuointitaitelijia Kat Von D myy lukaaliaan – pyytää 2,8 miljoonaa kookkaasta kämpästään: katso video! 

Televisiosta tuttu tatuointitaitelija Kat Von Drahenberg, 38, nauttii nykyisin enemmän rauhallisesta perhe-elämästä kuin julkisuuden valokeilasta. Sosiaalisessa mediassa vaikuttanut kaunotar myy nyt Hollywood Hills -alueella sijaitsevaa massiivista asuintaloaan.

Kookkaan kämpän hintakin on aika pilvissä, koska Kat pyytää siitä 3,4 miljoonaa dollaria. Euroissa hinta lähentelee kolmea miljoonaa. 

 

Kat tuli kansainvälisesti tunnetuksi tatuointitaitelijaksi tv-ohjelmallaan LA Ink, jossa seurattiin kaunottaren tatuointistudion arkea hektisen Los Angelesin keskellä. Sarjan ansiosta tatuoitua kaunotarta alettiin kutsua ihotaiteen kuningattareksi. 

Kat von d perheineen
Kar Von D kävelyllä aviomiehensä Rafael Reyesin ja heidän rattaissa olevan poikalapsen kanssa. 

: Jutta Larm sisusti kotinsa heinällä ja kaislalla – kuvat miljoonalukaalista!

Tatuointipistoolinsa hän kuitenkin vaihtoi yritysmaailman kiemuroihin, kun hän lähti kosmetiikka-alalle. Hän kuitenkin myi maineikkaan kauneusmerkkinsä alkuvuodesta. Diilistä ei tainnut tulla tarpeeksi tuohta taskuihin, koska nyt miljoonakämppäkin on laitettu myyntiin. Kaunotar osti rakennuksen itselleen hieman yli kahdella miljoonalla vuonna 2011.

Kat von d kämppä 1
Kat von d kämppä 2
Kat von d kämppä 3
Kat von d kämppä 4
kat von d kämppä 5
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Löytyykö taskusta hieman ylimääräistä? Näyttelijäkomistus Shia LaBeouf laittoi luksuslukaalinsa myyntiin: hintaa alle 2 miljoonaa euroa - katso kuvat!

Tässä on Anna Puun ja tuottaja Jukka Immosen uusi lemmenpesä – jättilukaali tunnetaan hittielokuvasta ja Paula Vesalan musiikkivideosta! 

kat von d kämppä 6
kat von d kämppä 7
kat von d kämppä 8
kat von d kämppä 9
kat von d kämppä 10
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lukaali sijaitsee monien julkisuuden henkilöiden suosimalla Outpost Estates -naapurustossa. Se on yksi osa maineikasta Hollywood Hills -aluetta Los Angelesissa. Naapurusto on täynnä hienoja asuntoja, jotka maksavat maltaita. 

Popparitähti Ariana Grandella on hervoton lukaali: osti ensimmäisen asuntonsa Hollywoodista yli 12 miljoonalla eurolla - katso kuvat! 

Tilaa talossa on lähes neljäsataa neliötä. Siinä on neljä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Lisäksi tontin perällä olevan autotallin päälle on rakennettu pieni vierasmaja. Kat Von D ei ole kuitenkaan jäämässä kodittomaksi talonsa myynnin yhteydessä, sillä hänellä on toinen koti samassa kaupungissa. 

Kylie Jennerin uusi lukaali on kuin luksushotelli! Kaunotar keikistelee uima-altaalla pepun paljastavissa stringibikineissä! 

Massit lopussa? Rokkirumpalilegenda Tommy Lee laittoi miljoonalukaalinsa jälleen myyntiin – hinta laskee kuin lehmän häntä!