fbq
Hllwd
11.06.2020 20:39
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
ariana grande kämppä
Popparitähti Ariana Grandella on hervoton lukaali: osti ensimmäisen asuntonsa Hollywoodista yli 12 miljoonalla eurolla - katso kuvat!
Hllwd
11.06.2020 20:39
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Uskomattomat äänenlahjat omaava poplaulaja Ariana Grande, 26, on ostanut ensimmäisen asuntonsa Hollywoodista.

Laulajatähti on tähän mennessä vuokrannut hulppeita kartanoita Los Angelesissa, mutta nyt hän löysi silmäänsä miellyttävän lukaalin. 

Ariana Grande asunto 001
Ariana Grande asunto 002
Ariana Grande asunto 003

Hienoinen hinta

Maailmantähti sai maksaa kodistaan pitkän pennin, sillä hän sai talon avaimet käsiinsä 13,7 miljoonan dollarin hinnalla. Granden uusi koti onkin yksi kalleimmista taloista, joita on myyty maineikkaassa Hollywood Hillsissä tämän vuoden aikana. Tuolla hieman yli 12 miljoonan euron summalla Ariana osti itselleen noin 1000 neliön asunnon. 

Lue lisää: Massit lopussa? Rokkirumpalilegenda Tommy Lee laittoi miljoonalukaalinsa jälleen myyntiin – hinta laskee kuin lehmän häntä!  

Massiivisessa lukaalissa on hyvin vähän yksityisyyttä tähdelle kaikesta tilasta huolimatta.  Modernin asunnon sisälle näkee useasta suunnasta sen monista kookkaista ikkunoista, joiden ansiosta talon sisätilat kylpevät luonnonvalossa. 

Ariana Grande asunto 004
Ariana Grande asunto 005
Ariana Grande asunto 006
Ariana Grande asunto 007
Ariana Grande asunto 008

Naapurissa tähtiä 

Katukuvastakin huomaa, ettei etuovelta ole pitkämatka autotielle. Tästä syystä monet naapurit voivat nähdä tarkkaan, milloin Ariana on kotona. Toki vierustonteilla majailee niin ikään maailmanluokan tähtiä, kuten näyttelijät Leonardo DiCaprio, 45, ja Keanu Reeves, 55.

Lue lisää: Kylie Jennerin uusi lukaali on kuin luksushotelli! Kaunotar keikistelee uima-altaalla pepun paljastavissa stringibikineissä!

Hyvään naapurustoon talo valmistui vuonna 2018 ja sen vankat metalliovet avaavat tien henkeäsalpaaviin nähtävyyksiin sisä- ja ulkotiloissa. Kodin lattioita koristaa kaunis puukuviointi koko kolmikerroksisessa talossa, jossa yksi makuuhuone täyttää korkeimman tason kokonaan. 

Ariana Grande asunto 009
Ariana Grande asunto 010
Ariana Grande asunto 011
Ariana Grande asunto 012
Ariana Grande asunto 013

Sauna osasto

Luksusasunnosta löytyy monenmoista hulppeaa hienostelua, kuten massiivinen terassi uima-altaineen upealla näköalalla. Tilava takkahuone, jossa voi kääriytyä kullan kainaloon. Viinikellarissa on tilaa vaikka useamman vuoden pulloille. Niitä voi nauttia upeassa, talon sisään rakennetussa baarissa tai kotiteatterissa. 

Lue lisää: Luksusmökkejä ja ravintoloita! Tällainen on Jasper Pääkkösen Inariin kaavailema miljoonaprojekti!

Kaiken tämän varjoon jäävät kuitenkin suomalaisen silmiin hienolta näyttävät saunatilat, jotka on rakennettu kuntosalin kupeeseen. 

Ariana Grande asunto 014
Ariana Grande asunto 015
Ariana Grande asunto 016
Ariana Grande asunto 017
 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »