fbq
Hllwd
24.07.2020 20:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Shia LaBeouf
Löytyykö taskusta hieman ylimääräistä? Näyttelijäkomistus Shia LaBeouf laittoi luksuslukaalinsa myyntiin: hintaa alle 2 miljoonaa euroa - katso kuvat!
Hllwd
24.07.2020 20:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Näyttelijäkomistus Shia LaBeouf, 34, laittoi Los Angelesissa sijaitsevan luksusasuntonsa myyntiin. Hintalappu ökykartanolle on dollareissa 2,25 miljoonaa, mikä on euroissa hieman yli 1,9 miljoonaa. 

Lukaali on enkelten kaupungissa Sherman Oaksin esikaupunkialueella, josta näyttelijä muutti viime vuonna tyyriimpään taloon. Hänen uusi asuntonsa on 5,5 miljoonan dollarin arvoinen ja on Pasadenan asuinalueella. 

Nyt hän tahtoo eroon vanhasta kämpästään, jonka itse osti 1,81 miljoonalla dollarilla. 

Katso sisään

Talon massiivisiin vihreisiin etuoviin on koverrettu symmetrinen ja kohoava kuvio, joka muistuttaa hieman korkean mäen karttakuviota. 

Sisältä asunto on sisustettu hyvin vaaleilla seinillä ja tummilla puulattioilla. Talosta löytyy upea kaareva kulmatakka, jonka lämmössä pystyy ihailemaan upeaa pihalla olevaa puutarhaa. 

Lue myös: Kohunäyttelijä pullisteli ilman paitaa puistossa! Shia LaBeouf villitsi ex-vaimonsa soidintanssilla – Kuvat urheilullisesta yhdessäolosta!

Puutarhasta löytyy omat henkeäsalpaavat maisemat Los Angelesin kaupungin ylle. Takapihaa koristaa myös uima-allas, kuten jokaisella filmitähdellä kuuluu olla. Erikoisuutena on talossa pihasauna. 

Sisätiloissa taas on avaran keittiön ja olohuoneen lisäksi, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta, kirjasto sekä kotitoimisto. Toisessa kylpyhuoneessa on massiiviset kattoon asti kurottavat vaatekaapit, joihin mahtuvat myös vieraidenkin pyyhkeet.  

1
2
3

Lue myös: Massit lopussa? Rokkirumpalilegenda Tommy Lee laittoi miljoonalukaalinsa jälleen myyntiin – hinta laskee kuin lehmän häntä! 

4
5
6

Lue myös: Katso video ja kadehdi! Supermalli Bella Hadid osti yli viiden miljoonan euron luksusasunnon

7
8
8

Lue myös: Luksuslinna alennusmyynnissä! Tästä unelmakodista Sylvester Stallone haluaa eroon – kuvat!

10
12
13
14

Lue myös: Luksusmökkejä ja ravintoloita! Tällainen on Jasper Pääkkösen Inariin kaavailema miljoonaprojekti! 

15
16
17

 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »