Hllwd

Löytyykö taskusta hieman ylimääräistä? Näyttelijäkomistus Shia LaBeouf laittoi luksuslukaalinsa myyntiin: hintaa alle 2 miljoonaa euroa - katso kuvat!

24.07.2020 20:03

Näyttelijäkomistus Shia LaBeouf, 34, laittoi Los Angelesissa sijaitsevan luksusasuntonsa myyntiin. Hintalappu ökykartanolle on dollareissa 2,25 miljoonaa, mikä on euroissa hieman yli 1,9 miljoonaa. 

Lukaali on enkelten kaupungissa Sherman Oaksin esikaupunkialueella, josta näyttelijä muutti viime vuonna tyyriimpään taloon. Hänen uusi asuntonsa on 5,5 miljoonan dollarin arvoinen ja on Pasadenan asuinalueella. 

Nyt hän tahtoo eroon vanhasta kämpästään, jonka itse osti 1,81 miljoonalla dollarilla. 

Katso sisään

Talon massiivisiin vihreisiin etuoviin on koverrettu symmetrinen ja kohoava kuvio, joka muistuttaa hieman korkean mäen karttakuviota. 

Sisältä asunto on sisustettu hyvin vaaleilla seinillä ja tummilla puulattioilla. Talosta löytyy upea kaareva kulmatakka, jonka lämmössä pystyy ihailemaan upeaa pihalla olevaa puutarhaa. 

Puutarhasta löytyy omat henkeäsalpaavat maisemat Los Angelesin kaupungin ylle. Takapihaa koristaa myös uima-allas, kuten jokaisella filmitähdellä kuuluu olla. Erikoisuutena on talossa pihasauna. 

Sisätiloissa taas on avaran keittiön ja olohuoneen lisäksi, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta, kirjasto sekä kotitoimisto. Toisessa kylpyhuoneessa on massiiviset kattoon asti kurottavat vaatekaapit, joihin mahtuvat myös vieraidenkin pyyhkeet.  

1

2

3

4

5

6

7

8

8

10

12

13

14

15

16

17

 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!