fbq
bikinikaunottaret

Tässä ovat Suomen seksikkäimmät bikinihottikset! Johannan ja Saran paljas pinta tyrmää uhkeudellaan, Sonjan, Suvin ja Pian biksukropat ovat mykistävän täydellisiä - sensaatiokuvat!

Kesä 2021 on ollut hellettä täynnä, ja sosiaalinen media pullistelee mitä ihastuttavampia bikini- ja uimapukukuvia niin taviksilta kuin julkkiksiltakin.

Seiska päätti koota julkkisnaisten someotoksista kuvakavalkadin tähänastisen kesän kuumimmista ja seksikkäimmistä bikinikaunottarista.

Nämä kuvat saavat hien virtaamaan ja auringon paahtamaan!

Lotto-lähetysten juontajanakin tunnettu radiotähti Suvi Hartlin on kerrassaan tyrmäävässä bikinikunnossa kesästä toiseen.

Äskettäin 40 vuotta täyttänyt vuoden 2003 Miss Suomen toinen perintöprinsessa on jakanut kesän aikana ahkerasti bikinikuvia sosiaalisessa mediassa. Tälläkin viikolla Suvi julkaisi kuvia rantapäivästään.

Suvi oli sonnustautunut auringonottoa varten oransseihin bikineihin, joiden päälle hän oli kävelymatkan ajaksi laittanut vaalean pyyhkeen.

Suomen kaunein Lotto-juontaja Suvi Hartlin täytti 40 ja julkaisi sensuellin seksikkäitä kuvia - huhheijaa, mikä vartalo!

Hittiräppäri Williamin tyttöystävä, sosiaalisessa mediassa suosittu fitnesskaunotar Sonja Aiello on niin ikään julkaissut kesän aikana lukuisia hemaisevia bikinikuvia.

Sonja, 21, ja William kävivät äskettäin lomailemassa muun muassa Rantasalmen Järvisydän-hotellissa, jossa he pääsivät nauttimaan Etelä-Savon järvitunnelmista.

Fitnesskaunotar Sonja Aiello avoimena parisuhteestaan räppäri Williamiin: Asumme yhdessä!

Voit selata kuvia painamalla nuolta kuvan laidasta.

Sonja julkaisi tällä viikolla myös viehkeän nakuilua henkivän kuvan hotelliolosuhteista. Vaalea kaunotar oli lähtenyt hotelliin itsekseen nautiskelemaan omasta rauhasta.

Sonjan Instagram-tilillä riittää muutoinkin vähäpukeisia kuvia ja bikiniotoksia.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 30, ilmoitti tuoreilla kuvillaan, että hän on aivan pian pääsemässä kesälomalle.

- Vielä pari vartin hommaa ja ens viikolla out of office ja elämä ja sen hallinta, Sara kirjoitti.

Kuvissa uhkea Sara poseeraa tyylikkäässä uima-asussa meren äärellä.

Superuhkea Sara Sieppi poseeraa narubikineissä: seksikäs kuvasarja värisyttää - katso!

Sarankin sometilillä on kesän aikana nähty bikinikuvia riittämiin.

Saran hyvä ystävä, vuoden 2012 Miss Suomen 1. perintöprinsessa Sabina Särkkä puolestaan on jo ehtinyt aloittaa loman.

Sabina ilmoitti lomansa alkamisesta tällä viikolla, tietenkin bikinikuvapäivityksellä.

Jestas! Sabina Särkkä riisuu bikiniyläosansa sensuellissa kuvasarjassa - nyt on seksikästä ja tyylikästä!

Sabinan, 32, sorja vartalo on edelleen aivan missien ja mallien mitoissa, kuten oheiset kuvat osoittavat.

Selviytyjät Suomen tuoreella kaudella mainiosti menestynyt Suvi Pitkänen, 34, on niin ikään aivan timanttisessa bikinikunnossa.

Upeasti ruskettunut Suvi pitää vartalostaan tarkkaa huolta ja on ylpeä silikonirinnoistaan.

Alla olevassa kuvassa Suvi nauttii Ähtärin helteistä.

Täydelliset pakarat! Suvi Pitkänen järjesti bikinibileet takapihalleen - kuva!

Tässä ollaan puolestaan uima-altaalla.

Temptation Island Suomen kautta koko kansan tietoisuuteen tullut entinen aerobic-tähti Rita Niemi-Manninen on myös aivan jumalaisessa rantakunnossa, vaikka kilpavuosista on kulunut runsaasti aikaa.

Eikä tomera Rita, 42, pelkää kroppansa näyttämistä kameralle, päinvastoin. Taaperoikäisen Donna-tytön äiti julkaisee somessa urheilullisia kuvia ja videoita.

Kesäkiima käynnissä! Rita Niemi-Mannisen villit seksipaljastukset: ”Aviomies joutuu koville!”

Muutaman vuoden takainen Miss Suomi Alina Voronkova, 26, on niin ikään timmissä bikinikunnossa, ja siihen on aivan erityinen syykin, sillä vaalea kaunotar on lähiaikoina avioitumassa kihlattunsa, jääkiekkoilija Joonas Hurrin kanssa.

Alina on kesän aikana julkaissut Instagramissa melko paljon kuvamateriaalia bikineissä poseeraten.

Onko tässä Suomen seksikkäin urheilutoimittaja? Alina Voronkova poseeraa sensuellina ikkunaa vasten: "Minusta tuntuu, etteivät naapurit ole yhtään pahoillaan"

Bikini fitness on laji, jolla bikinikunto viedään niin sanotusti aivan äärirajoille. Ohjaaja Renny Harlinin, 62, kihlattu Johanna Harlin, 27, on siksi kerrassaan häikäisevän näköinen ilmestys kaikissa mahdollisissa uima-asuissa.

Alla esimerkkejä Johannan jakamista upeista ja uhkeista bikinikuvista.

Järisyttävä kaula-aukko! Johanna Harlin poseeraa suunnattoman uhkeana rohkeassa asussa - katso!

Vastikään naimisiin menneellä Pia Lambergillakin bikinikroppa on huippukuosissa, onhan hän hyvinvoinnin ja treenaamisen ammattilainen.

Pia on lanseerannut jopa treeniohjelman täydellisen bikinivartalon saavuttamiseksi. Alla olevat kuvat voivat antaa motivaatiota treenaamiseen.

Yrittäjä Susanna Penttilän bikini- ja yleiskuntoa päästään todistamaan lähitulevaisuudessa, kun Selviytyjät Suomen seuraavan tuotantokausi tulee esitykseen Nelosella.

Susanna, 48, on yksi kilpailun mustista hevosista ja nähtäväksi jää, miten hänen kuntonsa riittää voimia vaativissa kilpailuissa ja leirielämässä.

Bikinivertailussa kunto riittää Susannalla joka tapauksessa erittäin vahvasti, kuten alla olevat kuvat osoittavat. Susanna erottuu uhkeilla rinnoillaan ja hoikkuudellaan.

Nyt on jumalaisen pronssinen runko! Susanna Penttilä vilauttaa rusketusraitansa – katso kuuma kuva!