fbqSuperuhkea Sara Sieppi poseeraa narubikineissä: seksikäs kuvasarja värisyttää - katso! | Seiska
Katso kuvat!
Sara Sieppi

Superuhkea Sara Sieppi poseeraa narubikineissä: seksikäs kuvasarja värisyttää - katso!

Kotimaa | 30.06.2021 11:23

Vastikään 30 vuotta täyttänyt vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi ihastuttaa someseuraajiaan tuoreella kuvasarjalla, jossa kaunotar poseeraa uhkeana keltaisissa bikineissä.

Muodokas Sara on tuoreissa otoksissa kesäisen vehreyden keskellä ja keltaisen bikiniyläosan lisäksi hänellä on yllään samanvärinen hamonen.

Narubikinit korostavat Saran rintamusta ja hänen seuraajansa ovatkin liki mykistyneitä kuvasarjasta. Päivityksen kommenttikenttä on nimittäin täyttynyt liki pelkästään sydämistä.

Sara itse oli laittanut kuvatekstiksi pelkkiä aurinkoemojeja.

Lue myös: Sara Sieppi hemmotteli itseään ökyautolla – menopeli otti heti osumaa!

Selaa kuvia alta painamalla nuolinäppäintä kuvan laidasta!

 

Pian kesälomalle

Sosiaalisen median kautta itseään työllistävä Sara ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että hänellä on pian edessään kesäloma, mikä ei ole yrittäjälle aina mikään itsestäänselvyys.

Huimia tuloja sometyöstä ansaitseva Sara on kuitenkin lutvinut yrityksensä asiat sellaiseen järjestykseen, että hän pystyy jättäytymään heinäkuussa ainakin vähäksi aikaa työarjesta sivuun.

- Se on kesä ny, hot girl summer ja nähää Holidays. Ihan vaan, jos joltain on jääny nää väliin.. Ja kyllä, kolmen päivän semisometon ei selkeesti viel antanut hirveesti uusia ideoita tähän sisällöntuotantoon. Meen pian lomalle, ei hätää! Sara kertoi Instagramissa maanantaina.

Lue myös: Viiniä 24 tuntia putkeen! Julkkiskaunottaret karkasivat bilemökille: Sara Sieppi, Sabina Särkkä ja Janna poseerasivat kameroille puolipukeissa - katso!

 

 

Lue myös: Sara Sieppi murtui kyynelien partaalle – raskas työpäivä uuvutti vaikuttajan: ”Olin ihan p*skana!”

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!