fbq
Kotimaa
31.05.2021 19:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
rita niemi-manninen
Kesäkiima käynnissä! Rita Niemi-Mannisen villit seksipaljastukset: ”Aviomies joutuu koville!”
Kotimaa
31.05.2021 19:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Some-vaikuttaja ja personal trainer Rita Niemi-Mannisella kiima käy kesäaikaan. 

Tosi-tv-ohjelmistakin tunnettu urheilullinen perheenäiti paljasti viime lauantaina pitkässä Instagram-päivityksessään, miten villiä touhua heidän makuuhuoneeseensa kuuluu kesän kuumilla keleillä.  

– Hormonit hyrräävät, ja aviomies joutuu koville. Huomaan, miten aurinko ja lämpö nostaa minun seksuaalisia haluja, hän kertoi avoimesti.

Lue myös: ”Mä oon pettänyt, tullut petetyksi” Rita Niemi-Manninen avautuu rakkaudesta - paljastaa toimivan parisuhteen salaisuuden 

Asiaa hän halusi tuoda ilmi, koska aihe on hänen mielestään edelleen hieman tabumainen, eikä siitä saisi julkisesti puhua. 

– Varsinkin naisen halut ja haluaminen ja puhdas tarve seksiin on astetta erikoisempi aihe kuin miesten. Seksuaalisuus on perustarve, joka on meidän naisten elämänkaaressa aina läsnä. Miksi siitä ei puhuta enempää? Miksi siitä vaietaan? Seksi ja seksuaalisuushan on maailman luonnollisinta. Olen huomannut meidän pitkän parisuhteen yhden tärkeimmän jujun olevan intohimo ja molempia tyydyttävä seksi. Muutenhan tässä oltaisiin pelkkiä kavereita. 

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen ja Akin rakkaustarina oli todellinen kohtalo - näin kaikki alkoi: "Olin torpannut jo viesteillä"

Rita kuvaileekin olevansa todella avoin seksiin liittyvistä ajatuksista ja tunteistaan aviomiehensä Aki Mannisen kanssa.

– Se on tosi tärkeää, jotta tietää miten toinen ajattelee. Intohimon liekkiä pitää kohentaa aika ajoin, varsinkin pitkässä parisuhteessa, jotta se ei sammu. Minä kohennan niin, että huolehdin itsestäni. Välillä viettelen ja teen aloitetta. Syön silmilläni, koskettelen ja kerron tunteistani ja haluistani, hän paljasti.

Aihe kiinnostaa

Seksuaalisuus sai monet Ritan someseuraajat liikkeelle, sillä heidän mielestään aihe oli todella tärkeä. Monet kertoivat oman näkemyksensä aiheeseen liittyen, kun he pohtivat, miksei aiheesta enemmän puhuta. 

Lue myös: Kuumin alusvaatekuva ikinä? Rita Niemi-Manninen poseeraa seksikkäänä Aki-miehensä kanssa kylpyhuoneessa kaksi vuotta sitten! 

– Hyvä kun joku uskaltaa puhua ääneen! En ymmärrä, kuinka se vieläkin 2021 on niin tabu, vaikka kaikki sitä harrastaa, ja jotka ei harrasta, ajattelee ainakin.

– Ja miehet nyt ajattelee: Onnekas Aki. Totta puhuit

– Kyllähän se yleensä niin on: jos seksi hiipuu, niin ei ole kohta parisuhdetta. Ihanaa, kun joku sanoo ääneen näitä asioita.

– Minusta tämä on tärkeä aihe. Ihmettelen suuresti sitä, että mieluummin maataan apaattisena sohvalla väsyneenä illat kuin lemmitään. Ja monesti se on mies, jota väsyttää. Sitten sanotaan, että naiset pitää jalat ristissä? Toki välillä väsyttää eikä jaksa/kiinnosta, mutta kyllä normaalissa parisuhteessa seksiä kuuluu olla, mitä enemmän sen parempi. Ja siksi sanon, että mies, koska on tutkittu, että miesten testosteroniarvot ovat laskeneet keskimääräisesti aika paljon, mikä on todella huolestuttavaa ainakin minusta. Se "kerran kuussa, verhot kiinni ja hiljaa peiton alla" ei pidemmän päälle pidä kyllä minkäänlaista intohimoa yllä toista kohtaan.

– Joskus olen uskotellut itselleni, ettei seksi ja sen tuoma intohimo ja läheisyys ole välttämätöntä parisuhteessa. Paskan marjat, mitä uskottelua! Niin väärä uskomus, joka oli pitkään minun oletus, ettei sitä seksiä niin tarvitse haluta. Onneksi ne vanhat uskomukset voi muuttaa, ja tehdä elämästä intohimoista.

aki ja rita vauvamasu
Pariskunnan esikoinen syntyi kesäkuussa 2019.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »