Katso kuva!
Alina Voronkova

Onko tässä Suomen seksikkäin urheilutoimittaja? Alina Voronkova poseeraa sensuellina ikkunaa vasten: "Minusta tuntuu, etteivät naapurit ole yhtään pahoillaan"

Kotimaa | 09.04.2021 22:01

Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, 26, julkaisi sensuellin otoksen Instagram-tilillään ja sai someseuraajansa hullaantumaan. Kuvatekstiinsä Alina on kirjoittanut humoristisesti, että koti on siellä missä housuja ei tarvitse käyttää. Ylleen näyttävä missi onkin valinnut osuvasti pelkän mustan pitkähihaisen bodyn. Vaaleassa kuvassa Alina nojaa ikkunaa vasten, verhot ympärillään hulmuten.

- Sori naapurit, Alina pahoittelee kuvatekstissään. 

Kuvan on ottanut valokuvaaja Matilda Komulainen.

Kommentoijat ymmärtävät naapureita

Monet Alinan someseuraajista ovatkin tulleet siihen tulokseen, ettei naapureita välttämättä ole häirinnyt missin poseeraaminen ikkunoita vasten.

- Jotenkin musta tuntuu ettei naapurit ole yhtään pahoillaan, epäilee yksi kommentoija.

- Ooooke... Ooke... Ok! Ps. Kuulun myös housuttomat hellut ry, kirjoittaa vuoden 2019 Miss Helsinki Nina Kallio.

Lue myös: Vau, mitkä vatsalihakset! Alina Voronkova esitteli timmin vartalonsa somessa - seuraajat hullaantuivat: "Mikä hottis siellä!"

- Housuista viis mutta kypärän käyttö suihkussa saattaa vähentää liukastumisesta koituvia tapaturmia, vinkkaa yksi kommentoija.

- Hö-hö-hö. Vanha viidakon sanonta. Vähän kuin "kotini on siellä minne haukeni lasken" kalamiehillä, tietää toinen.

Työt loppuivat kevättalvella

Alina työskenteli pitkään urheilutoimittajana, sillä hän aloitti työt Viasat-kanavalla syksyllä 2019. Alinan työtehtäviin kuuluivat KHL-joukkue Jokereiden pelaajahaastattelujen tekeminen, sillä inkerinsuomalaisen äidin ja venäläisen isän lapsena Alina puhuu sujuvaa venäjää. Lisäksi Alina on opiskellut venäjän kieltä ja kulttuuria Itä-Suomen yliopistossa, josta hän sai kandidaattipaperit keväällä 2018.

Lue myös: Alina Voronkova jäi tyhjän päälle! Ex-missiltä loppuivat työt: ”On kyllä haikea fiilis”

Tämän vuoden alussa työt kuitenkin loppuivat yllättäen. Alina kertoi asiasta Instagram-tilillään vakuuttaen ymmärtävänsä syyt päätöksen taustalla.

- Aamu alkoi uutisella, joka laittoi työkalenterin hieman uuteen uskoon. Helsingin Jokerit pelaa näillä näkymin pudotuspelinsä Venäjällä välttääkseen ylimääräistä matkustamista. Kannatan päätöstä täysin. Huomenna omalta osalta on kauden viimeinen lähetys, ja vitsit, että on haikea fiilis, hän kirjoitti helmikuussa. 

Positiivista asennetta elämään pitävä Alina ei kuitenkaan lannistunut töiden loppumisesta vaan lähti etsimään uusia tuulia.

- Näitä toimittajan hommia on ollut ilo tehdä jo kahden kauden ajan, sekä optimistisena odotan tulevaisuutta. Freelancerin hommat ovat aina yhtä lottoa, mutta nyt olisi omassa kalenterissa aikaa uusille projekteille. Hit me up, jos tarvitset tekijää!

Lue myös: "Kuvauksia on ikävä" Alina Voronkova julkaisi tyylikkään mallivideon: poseeraa Emmi Granlundin suunnittelemissa vaatteissa - katso!

Ilahdutti suorapuheisuudellaan

Alina on kihloissa jääkiekkoilija Joonas Hurrin, 30, kanssa. Pariskunta esiintyi viime syksynä Tuttu juttu show -pariskuntavisailussa. Katsojien suureksi yllätykseksi Alina vastaili parisuhdeohjelman erotiikkakysymyksiin varsin suorasukaisesti ja konstailematta. Valittuaan ohjelman vaihtoehdoista erotiikka-aiheisen kysymyksen joutui entinen missi kertomaan mielipiteensä siitä, kuinka usein on sopivasti.

- Aina, kun tekee mieli, Alina vastasi sutjakkaasti.

Lue myös: Missi Alina Voronkova täräyttää tv:ssä suorasukaisen seksipaljastuksen: ”Aina, kun tekee mieli!” 

Joonakselta kysyttiin tuttuun tapaan sama kysymys, ja jääkiekkoilijan tehtävään kuuluikin siis kertoa, kuinka puoliso on kysymykseen vastannut.

- Ei ole sellaista lukua. Sitten, kun tulee se sopiva hetki. Alina on siitä maininnut, että sitten, kun on oikea hetki, tilanne ja ajankohta, niin silloin, Joonas muotoili.

Lue myös: Hottismissi Alina Voronkovan kuuma bikinitanssi talvisella parvekkeella - veret seisauttavaa katsottavaa!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!