fbq
simon cowell

Tältä selkänsä murtanut Simon Cowell näyttää nyt – karmeasta onnettomuudesta toipuva mies hurjasteli vesiskootterilla ilman paitaa: katso!

Televisio- ja musiikkituottaja Simon Cowell, 60, nautti olostaan Barbadoksella, kun hän tallusteli vaimonsa Lauren Silvermanin, 43, kanssa Brandons Beachin hiekkarannalla.

Kävely ei kuitenkaan riittänyt lauluohjelmista tunnetulle Simonille, koska hän lähti hurjastelemaan vesiskootterilla rantavedessä. 

Kesäinen selän murtuminen ei näyttänyt häiritsevän miestä ollenkaan, kun hän ajoi seisten vauhdikkaalla menopelillä. 

 Ensimmäiset kuvat Simon Cowellista selän murtaneen vakavan onnettomuuden jälkeen: istui autossa hauraana ja vakavana - ajaa jatkossa kolmipyöräisellä! 

1
2
3
4

Lauren-vaimokin uskaltautui kyytiin joksikin aikaa. Kuvista päätellen Simon ajoi hieman rauhallisemmin, kun hänellä oli vaimo kyydissä, kuin yksin hurjastellessaan. Miehen yksin hurvittelussa vesi roiskui skootterin alla siihen malliin, että vauhti mahtoi olla hiuksia hulmuava.

Seuraavaksi Simon Cowellin eteen?! Maailmaa valloittava drag-artisti Marko Vainio: ”En ole vielä päättänyt, lähdenkö mukaan!”

Kykykilpailuista tunnettu mediamoguli Simon joutui kivuliaan onnettomuuteen elokuun alkupuolella, kun ajoi ensimmäistä kertaa uudella sähköpyörällään. 

Ajoreissu kodin ympäri Malibussa päättyi pahaan kolariin, jossa Simonin selkä murtui. 

5
6
7

Simon Cowellin selkä murtui karmeassa sähköpyöräonnettomuudessa: kuvattiin pyöränsä selässä ennen tärskyä, yksi asia kiinnittää huomion - katso! 

Mediamogulin mukaan tarkemmalla toiminnalla hän olisi voinut välttää kivuliaan onnettomuuden. 

- Mursin osan selästäni, Simon kertoi tuolloin.  

 Forever young! X-Factorista tuttu Simon Cowell on hoikistunut vegaani - mitä kasvoille on tapahtunut? Katso ja vertaa!