Katso kuvat!

Simon Cowellin selkä murtui karmeassa sähköpyöräonnettomuudessa: kuvattiin pyöränsä selässä ennen tärskyä, yksi asia kiinnittää huomion - katso!

Hllwd | 10.08.2020 17:34

Useista tv:n kykykilpailuista tunnettu mediamoguli Simon Cowell, 60, joutui kivuliaan onnettomuuteen elokuun alkupuolella.

Hän ajoi ensimmäistä kertaa uudella sähköpyörällään Malibussa sijaitsevan asuntonsa ympärillä. Ajoreissu kuitenkin päättyi pahaan kolariin, jossa Simonin selkä murtui. Nyt hän yrittää neuvoa muita Twitterissä, etteivät he tekisi samaa virhettä kuin hän.

- Tässä yksi hyvä neuvo. Jos ostat maastopolkupyörän sähkömoottorilla, niin lue käyttöohjeet, ennen kuin ajat sillä, Simon ohjeistaa.

Mediamogulin mukaan tarkemmalla toiminnalla hän olisi voinut välttää kivuliaan onnettomuuden. 

- Mursin osan selästäni, Simon kertoo. 

Hän pääsi onneksi nopeasti hoitoon onnettomuuden jälkeen. Deadline -lehden arvion mukaan Simonin selkä operoitiin kuntoon viikonloppuna viiden tunnin leikkauksessa. Simonin tiedottajan mukaan operaatio onnistui erittäin hyvin ja Cowell toipuu onnettomuudesta. Simon itse eikä hänen tiedottajansa ole vielä paljastanut, kuinka pitkään Simonin parantuminen voi kestää. 

Lue myös: Saara Aalto suunnittelee kesähäitään - saapuuko Simon Cowell juhliin? "Meillä oli hieman draamaa!"

Kollegat kaipaavat

Simonin Talent-ohjelman tuomarikollegat kannustivat karismaattista johtajaansa paranemaan pian. Näyttelijäkaunotar Sofia Vergara julkaisi kuvan, jossa hän ikävöi Heidi Klumin ja Howie Mandelin kanssa Simonia takaisin töihin. 

- Kaipaamme pomoamme! Tule pian takaisin Simon, Sofia kirjoitti kuvaansa. 

Otoksessa he istuvat laiskanlinnoissa, joista yksi ammottaa tyhjyyttään. Simonin ilmeisesti olisi pitänyt osallistua sarjan kuvauksiin alkuviikosta.

Lue myös: Forever young! X-Factorista tuttu Simon Cowell on hoikistunut vegaani - mitä kasvoille on tapahtunut? Katso ja vertaa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We miss our boss!! Come back fast @simoncowell!!🚑 🚑

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Viimeiset kuvat

Simonista oli saatu kuvia ennen onnettomuuttaan. Niissä hän polkee sähköpyörällään hyvin rennon oloisena. Kypärää hänellä ei kuvissa näy, vaikka kasvomaskin mies on turvallisuuden takia päähänsä pistänyt. 

Tiedossa ei ole, onko kuvien pyörä sama, jolla onnettomuus tapahtui.

Lue myös: Seuraavaksi Simon Cowellin eteen?! Maailmaa valloittava drag-artisti Marko Vainio: ”En ole vielä päättänyt, lähdenkö mukaan!”

simon cowell pyöräilee

simon cowell pyöräilee 2
Lähde: Deadline

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!