Hllwd
Paparazzikuvat!

Ensimmäiset kuvat Simon Cowellista selän murtaneen vakavan onnettomuuden jälkeen: istui autossa hauraana ja vakavana - ajaa jatkossa kolmipyöräisellä!

25.08.2020 12:06

Televisio- ja musiikkituottaja Simon Cowell, 60, nähtiin ensimmäistä kertaa vakavan sähköpyöräonnettomuuden jälkeen, kun hän matkasi autokyydillä lääkärin vastaanotolle Los Angelesiin.

Hauraan oloinen Simon näytti kärsivän pahoista kivuista.

Lue myös: Simon Cowellin selkä murtui karmeassa sähköpyöräonnettomuudessa: kuvattiin pyöränsä selässä ennen tärskyä, yksi asia kiinnittää huomion - katso!

Simonin selkä murtui, kun hän ajoi tuliterällä sähköpyörällään kotinsa pihalla Malibussa elokuun alussa. Parhaillaan onnettomuudesta toipuva teräsmies on kuitenkin uhannut saapua America’s Got Talent -finaaliin 24. syyskuuta. Mies onkin saanut jo lempinimen "Terminaattori".

Simon Cowell

Simon Cowell

Simon Cowell

Simon sai myös kolme päivää sitten Talent-kollegaltaan Howie Mandelilta lahjaksi turvallisen näköisen kolmipyöräisen kulkupelin, jotta hänen ei tarvitsi enää turvautua ongelmia aiheuttaneeseen sähköpyörään.

- Tämä juuri saapui kotiini. Kiitos Howie Mandel, Simon kirjoitti Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This just arrived at my house! Thank you @howiemandel

A post shared by @ simoncowell on

 

Lue myös: Forever young! X-Factorista tuttu Simon Cowell on hoikistunut vegaani - mitä kasvoille on tapahtunut? Katso ja vertaa!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!