Uutiset

Seuraavaksi Simon Cowellin eteen?! Maailmaa valloittava drag-artisti Marko Vainio: ”En ole vielä päättänyt, lähdenkö mukaan!”

25.09.2019 15:01

Fringe on maailman suurin taidefestivaali, joka pidetään vuosittain Skotlannin pääkaupungissa Edinburghissa. Suomea tapahtumassa edusti turkulainen drag-artisti Marko Vainio, 39.

Edinburghissa Divet-show'ssa ei ollut Suomi-viitteitä. Markon vahvuus on monipuolisuus ja vaihtuvuus: hän pystyy säätämään imitoimansa hahmot aina katsojille sopivaksi. Suomessa on Tuiskua ja Tähkää, Brittein saarilla Adelea ja Freddie Mercurya.

Lue myös: Vinkkejä Ismo Leikolalta! Turkulainen drag-artisti Marko Vainio esiintyi kuukauden Britanniassa – ”Minulla on paljon pelissä!”

Marko myöntää miettineensä vakavissaan maailman valloitusta.

– Tämä on ensiaskel sillä tiellä. Festareilla pyörii valtavasti kykyjenetsijöitä tv- ja teatterimaailmasta. Olen saanut arvokkaita kontakteja ja keikkapyyntöjä niin Lontoon teattereista kuin Australiaa myöten.

Ajatuksissa on koko Britannian kattava kiertue.

– Saapa nähdä, miten tuo lähestyvä Brexit siihen vaikuttaa. No, muutakin maailmaa riittää valloitettavaksi.

Lue myös: Kuva! Naiseksi pukeutunut Marko kouri Kim Jong-unin kaksoisolennon sukukalleuksia Edinburghin kadulla!

Simon Cowellin eteen

Marko paljastaa, että myös tv-maailman yksi tunnetuimmasta kykykilpailusta on ilmaissut kiinnostuksensa Divet Show'hun.

– Kyllä. Britain's Got Talent -tv-show lähestyi minua. En ole vielä päättänyt, lähdenkö mukaan. Toisaalta siellä voisi päätyä itsensä Simon Cowellin eteen keikalle. Olisihan se huimaa!

Sitä ennen Markolla on ainakin Suomen-kiertue, joka alkaa Turusta lokakuun 18. ja kiertää seitsemän kaupunkia päättyen Helsingin Aleksanterin teatteriin tammikuussa.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!