fbq
Christian Eriksen

Sydän pysähtyi kesken Huuhkajat-ottelun - nyt Christian Eriksen puhuu ensimmäistä kertaa voinnistaan: "Haluan ymmärtää, mitä on tapahtunut"

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen historian ensimmäinen EM-ottelu sai lauantaina koko maailmaa järkyttäneen käänteen, kun Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen tuupertui ottelun 42. minuutilla kentän pintaan.

Erikseniä elvytettiin nurmella noin kymmenen minuutin ajan, jonka jälkeen häntä lähdettiin kiidättämään kohti sairaalaa. Myöhemmin lauantaina Tanskan jalkapalloliitto tiedotti, että Eriksen oli saatu tajuihinsa ja hänen tilansa oli saatu vakaaksi. 

Christian Eriksen
Christian Erikseniä alettiin elvyttää heti kentällä

Eriksenin lyyhistymisen syy oli äkillinen sydänpysähdys. Tanskan jalkapalloliitto järjesti asiasta tiedotustilaisuuden sunnuntaina, jossa kerrottiin, että lääkintähenkilökunnan ja Eriksenin joukkuetoverien nopea toiminta pelasti keskikenttäpelaajan hengen.

Uskomattomia kisapäivityksiä! Näin suomalaiset julkkikset kannustavat Huuhkajia ja pelikentällä elvytettyä tanskalaispelaajaa

Italialainen urheilulehti La Gazzetta dello Sport tavoitti sunnuntaina Eriksenin agentin, joka välitti Eriksenin terveiset julkisuuteen.

Christian Eriksen
Kun Christian Erikseniä alettiin kuljettaa paareilla pois kentältä, hän oli jo ehtinyt virota tajuihinsa.

- Kiitos, en anna periksi. Voin nyt paremmin - mutta haluan ymmärtää, mitä on tapahtunut. Haluan kiittää kaikkia siitä, mitä minun eteeni tehtiin, Eriksen sanoi agenttinsa mukaan.

Ohhoh, Huuhkajat-hyökkääjä Marcus Forss seurustelee missikaunottaren kanssa! Salattu Ellinoora-rakas on superseksikäs malli - tyrmäävät bikinikuvat!

Eriksenin jatko turnauksessa on erittäin epätodennäköinen, sillä hän on yhä sairaalahoidossa. Myös Eriksenin uran tulevaisuus on täysin auki lauantain tapahtumien jäljiltä.

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Christian Eriksen
Christian Eriksen
Christian Eriksen
Christian Eriksen

Tanskan ja Suomen välinen ottelu saatiin lauantai-iltana pelattua loppuun sen jälkeen, kun tieto Eriksenin tilan vakaudesta levisi joukkueiden tietoon. Suomi voitti ottelun 1-0 Joel Pohjanpalon puskumaalilla.

Uuh, mitä silmänruokaa, Huuhkajat! Seiska listasi jalkapallomaajoukkueen näyttävimmät mieskarkit