Katso kuvat!
Ellinoora ja Marcus Forss

Ohhoh, Huuhkajat-hyökkääjä Marcus Forss seurustelee missikaunottaren kanssa! Salattu Ellinoora-rakas on superseksikäs malli - tyrmäävät bikinikuvat!

Kotimaa | 11.06.2021 17:35

Suomen jalkapallon EM-kisajoukkueen hyökkääjä Marcus Forss, 21, on löytänyt todellisen kultakimpaleen rinnalleen. Marcus on nimittäin seurustellut jo vuosia kuvankauniin vuoden 2018 Miss Suomi -finalistin Ellinoora Myötyrin kanssa.

Seiskan saamien tietojen mukaan parin tunteet ovat käyneet kuumina jo vuoden 2018 lopulta, ja seurustelemaan pari alkoi keväällä 2019. Liiketaloutta opiskellut Ellinoora on siitä lähtien matkustanut Suomen ja Lontoon väliä tiuhaan tahtiin.

Englannin Valioliigaan nousseen Brentfordin riveissä ammatikseen pelaava Marcus ei ole kuitenkaan hiiskunut suhteesta mitään julkisesti.

Seiskalle Ellinoora kertoi syyskuussa 2018 tapailevansa jääkiekkoilija Eemeli Räsästä, joten lätkämies vaihtui lennosta futaajaan.

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Ellinoora Myötyri paljastaa: Tapailen jääkiekkoilijaa!

Ellinoora
Ellinoora Myötyri poseerasi alusvaatteissa Miss Suomi 2018 -kuvauksissa.
ellinoora
Ellinoora poseerasi ammattilaisen elkein Miss Suomi 2018 -finaalimatkalla Turkin Alanyassa.

Ellinoora on ollut kuitenkin Huuhkajat-tähteä aktiivisempi sosiaalisen median käyttäjä, ja kaunotar julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Instagram-tilillään toukokuussa 2019. Tuolloin päivityksen yhteyteen hän oli lisännyt kaksi emojia, pariskunnan ja punaisen sydämen. Tämän jälkeen Marcus on seikkaillut Ellinooran päivityksissä muutaman kerran. Eräs yhteiskuva on huhtikuulta 2021, jolloin Ellinoora julkaisi päivityksen yhteydessä kaksi selfie-kuvaa.

- Toinen kuva on paluu menneeseen, jolloin matkustin ensimmäistä kertaa tapaamaan sinua. Näiden kahden kuvan välillä on tapahtunut niin paljon. Olen niin onnellinen, että pyysit minua tulemaan Englantiin tapaamaan sinua (sydän) 2. vuosipäivä, Ellinoora kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Missifinalisti Ellinoora Myötyri kärsii ikävästä sairaudesta – ”Ihoni hajosi käteen!”

Ellinoora tyrmäävänä somessa

Lue myös: Miss Suomi 2018 -finalistit tihkuvat seksiä bikineissä! Katso kuvat!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!