Katso kuvat!
Christian Eriksen

Sydän pysähtyi kesken Huuhkajat-ottelun - nyt Christian Eriksen puhuu ensimmäistä kertaa voinnistaan: "Haluan ymmärtää, mitä on tapahtunut"

Ulkomaat | 14.06.2021 11:12

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen historian ensimmäinen EM-ottelu sai lauantaina koko maailmaa järkyttäneen käänteen, kun Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen tuupertui ottelun 42. minuutilla kentän pintaan.

Erikseniä elvytettiin nurmella noin kymmenen minuutin ajan, jonka jälkeen häntä lähdettiin kiidättämään kohti sairaalaa. Myöhemmin lauantaina Tanskan jalkapalloliitto tiedotti, että Eriksen oli saatu tajuihinsa ja hänen tilansa oli saatu vakaaksi. 

Christian Eriksen
Christian Erikseniä alettiin elvyttää heti kentällä

 

Eriksenin lyyhistymisen syy oli äkillinen sydänpysähdys. Tanskan jalkapalloliitto järjesti asiasta tiedotustilaisuuden sunnuntaina, jossa kerrottiin, että lääkintähenkilökunnan ja Eriksenin joukkuetoverien nopea toiminta pelasti keskikenttäpelaajan hengen.

Lue lisää: Uskomattomia kisapäivityksiä! Näin suomalaiset julkkikset kannustavat Huuhkajia ja pelikentällä elvytettyä tanskalaispelaajaa

"En anna periksi"

Italialainen urheilulehti La Gazzetta dello Sport tavoitti sunnuntaina Eriksenin agentin, joka välitti Eriksenin terveiset julkisuuteen.

- Kiitos, en anna periksi. Voin nyt paremmin - mutta haluan ymmärtää, mitä on tapahtunut. Haluan kiittää kaikkia siitä, mitä minun eteeni tehtiin, Eriksen sanoi agenttinsa mukaan.

Lue myös: Ohhoh, Huuhkajat-hyökkääjä Marcus Forss seurustelee missikaunottaren kanssa! Salattu Ellinoora-rakas on superseksikäs malli - tyrmäävät bikinikuvat!

Christian Eriksen
Kun Christian Erikseniä alettiin kuljettaa paareilla pois kentältä, hän oli jo ehtinyt virota tajuihinsa.

 

Eriksenin jatko turnauksessa on erittäin epätodennäköinen, sillä hän on yhä sairaalahoidossa. Myös Eriksenin uran tulevaisuus on täysin auki lauantain tapahtumien jäljiltä.

Tanskan ja Suomen välinen ottelu saatiin lauantai-iltana pelattua loppuun sen jälkeen, kun tieto Eriksenin tilan vakaudesta levisi joukkueiden tietoon. Suomi voitti ottelun 1-0 Joel Pohjanpalon puskumaalilla.

Lue myös: Uuh, mitä silmänruokaa, Huuhkajat! Seiska listasi jalkapallomaajoukkueen näyttävimmät mieskarkit

Katso alta dramaattisia kuvia Tanska-Suomi -ottelusta!

Christian Eriksen

 

Christian Eriksen

 

Christian Eriksen

 

Christian Eriksen

 

Christian Eriksen

 

Christian Eriksen

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!