fbqSupertähti ja superäiti! Viisi vuotta leskenä elänyt Céline Dion julkaisi herkän kuvan - takana rankka tie äitiyteen: "Mikä etuoikeus olla äiti" | Seiska
Ulkomaat
11.05.2021 11:20
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Célin Dion
Supertähti ja superäiti! Viisi vuotta leskenä elänyt Céline Dion julkaisi herkän kuvan - takana rankka tie äitiyteen: "Mikä etuoikeus olla äiti"
Ulkomaat
11.05.2021 11:20
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Musiikkimaailman varsinainen supertähti Céline Dion, 53, julkaisi herkän kuvan Instagram-tilillään äitienpäivän kunniaksi. 

Lue myös: Ystävät pelkäävät pahinta: leskeksi jäänyt Céline Dion riutuu kuoliaaksi! Katso kuva!

Tältä perhe näyttää nykyään

Kuvassa Céline poseeraa ulkona lapsiensa René-Charlesin, 20, ja kaksosten Nelsonin, 10, ja Eddyn, 10, kanssa. Kuvassa näkyy myös perheen kolme koiraa. 

– Kenellä on paras päivä tänään, minulla vai lapsilla? Mikä etuoikeus saada olla äiti! Hyvää äitienpäivää! Nauttikaa joka hetkestä… Voiko tämä enää paremmaksi muuttua? Yksi maailman myydyimmistä artisteista kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Celine Dionin suuri suru: äiti menehtyi – kärsi pitkään terveysongelmista

Esikoisen musiikkiura herkisti

Célinen aviomies, niin ikään muusikko, Réne Angélil kuoli syöpään 73-vuotiaana vuonna 2016. Rénen ja Célinen vanhin lapsista, René-Charles jakaa vanhempiensa intohimon musiikkiin, sillä esikoinen julkaisi esikois-EP:nsä tammikuussa. Hiphopia sisältävä levy kulkee nimellä Casino.5.

– Olen niin ylpeä pojastani. Rakkauteni häntä kohtaan on niin voimakasta ja minua koskettaa syvästi se, että yksi hänen intohimoistaan on sama kuin minulla, Céline kirjoitti tuolloin.

Lue myös: Celine Dion nousi konserttilavalle perheensä surusta huolimatta – kertoi viimeisestä hetkestä äitinsä kanssa: "Hän odotti meidän kokoontuvan yhteen"

Vaikea tie äitiyteen

Céline tapasi aviomiehensä ollessaan 12-vuotias, kun Rénestä tuli supertähden manageri. René uskoi kaunisääniseen laulajaan niin kovin, että kiinnitti omistusasuntonsa, jotta sai kustannettua Célinen esikoislevyn. Pariskunta kihlautui Célinen 25-vuotissyntymäpäivänä vuonna 1993. 

Lue myös: Celine Dion suree yhä edesmennyttä aviomiestään: "Kaipaan asioita, joita mies tekisi"

Célinen ja Renén tie perheonneen ei ollut kuitenkaan yksinkertainen, vaan Céline on kertonut käyneensä hedelmöityshoidoissa tullakseen raskaaksi, kun haave lapsesta ei toteutunut vuosien yrittämisestä huolimatta. Céline on saanut myös keskenmenon vuonna 2009.

Céline Dion René Angelili
Céline ja René vuonna 2013.

Lue myös: Céline Dion paljasti yksityiskohtia edesmenneen aviomiehensä viimeisistä hetkistä: Hänen saamansa lääke oli todella vahvaa