fbq
Celine Dion nousi konserttilavalle perheensä surusta huolimatta – kertoi viimeisestä hetkestä äitinsä kanssa: "Hän odotti meidän kokoontuvan yhteen" | Seiska
Hllwd
18.01.2020 13:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Youtube
Celine Dion
Celine Dion nousi konserttilavalle perheensä surusta huolimatta – kertoi viimeisestä hetkestä äitinsä kanssa: "Hän odotti meidän kokoontuvan yhteen"
Hllwd
18.01.2020 13:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Youtube

Laulaja Celine Dion konsertoi Miamissa vain hieman äitinsä kuoleman jälkeen.

Celinen äiti Thérèse menehtyi Montrealissa, Kanadassa, perjantaiaamuna. Celine konsertoi Miamissa samana iltana.

- Kiitos lämpimästä vastaanotostanne. Minun on myönnettävä, että olen hieman tärinöissäni tänään. Monet teistä ovat varmasti kuulleet, että äitini menehtyi aikaisin tänään aamulla, Celine sanoi konserttiyleisölleen.

 

Koskettava puhe

Celine tunnetaan artistina, joka kertoo avoimesti elämästään ja kokemistaan asioista. Siksi hän halusi kertoa yleisölleen äidistään ja tämän viimeisistä hetkistä.

- Äitini oli 92-vuotias, ja hän oli ollut sairaana jo jonkin aikaa. Tiesimme, ettei hän olisi kanssamme enää kauan. Pari päivää sitten saimme puhelun häntä upeasti hoitaneilta sairaanhoitajilta, että äitini aika on koittamassa pian – hyvin pian. Eilen illalla matkustin sisarusteni kanssa Montrealiin, ja vietimme illan äitini sängyn vieressä. Kerroimme tarinoita, lauloimme, pidimme toisistamme kiinni ja hyvästelimme hänet. Olemme varmoja, että hän odotti meidän kaikkien kokoontuvan yhteen ennen kuolemaansa, laulaja sanoi herkistyneenä.

Celine halusi hoitaa Miamin-konserttinsa sovitusti perhettään kohdanneesta surusta huolimatta.

- Teidän, että äitini halusi minun olevan parhaimmillani tänään. Tiedän myös sen, että hän olisi halunnut, että teillä kaikilla on elämänne paras ilta. Äitini rakasti nauramista, tanssimista ja laulamista. Hän kirjoitti urani ensimmäisen kappaleen. Musiikki oli tärkeä osa elämäämme. Hänen ja isäni ansiosta minusta tuli esiintyjä. Minä ja sisarukseni haluamme omistaa tämän illan konsertin äidillemme.

Konsertin lopussa Celine esitti Somewhere Over the Rainbow -kappaleen, ja Thérèsen kuva heijastettiin laulajan takana olleelle näytölle.