fbq
Hllwd
20.09.2019 10:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Celine Dion
Celine Dion suree yhä edesmennyttä aviomiestään: "Kaipaan asioita, joita mies tekisi"
Hllwd
20.09.2019 10:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Laulajalegenda Celine Dion kamppailee yhä aviomiehensä kuoleman aiheuttaman surun kanssa.

Celinen aviomies René Angélil menehtyi pitkän syöpätaistelun uuvuttamana tammikuussa 2016. Vaikka hänen kuolemastaan on kulunut lähes neljä vuotta, käsittelee Celine suurta menetystään yhä.

- En käy treffeillä, en ole valmis siihen. Minulla on ympärilläni paljon ihmisiä, jotka saavat minut nauramaan. Kaipaan toki kosketusta ja halauksia. Kaipaan sitä, että joku sanoo minua kauniiksi. Kaipaan asioita, joita miesystävä tai aviomies tekisi, Celine kertoi Today-ohjelman haastattelussa.

Lue myös: Céline Dion nappasi miljoonien eurojen mainosdiilin huippumerkin mainoskasvona - kärsi silti pahoista itsetunto-ongelmista!

Rene Angelil ja Celine Dion
René Angélil ja Celine avioituivat vuonna 1994. Heillä on kolme yhteistä lasta.

Laulajalegenda muistaa yhä viimeisen illan, jolloin René oli vielä elossa.

- Hän soitti minulle ennen konserttiani ja kertoi rakastavansa minua. Palasin kotiin todella myöhään yöllä. En halunnut herättää häntä antaakseni hyvänyön suudelmaa, koska pelkäsin, ettei hän pysty enää nukahtamaan. Seuraavana aamuna hän oli poissa. Aikaisemmin René lähetti minulle tekstiviestin, ja me hyvästelimme toisemme sillä. Olen tallentanut viestin, ja katson sitä yhä silloin tällöin.

Katso myös: Celine Dion mukana Carpool Karaokessa – yksi kohtaus aiheutti kommenttitulvan: ”Aloin itkeä!” – katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »