fbqCéline Dion paljasti yksityiskohtia edesmenneen aviomiehensä viimeisistä hetkistä: Hänen saamansa lääke oli todella vahvaa | Seiska
Céline Dion

Céline Dion paljasti yksityiskohtia edesmenneen aviomiehensä viimeisistä hetkistä: Hänen saamansa lääke oli todella vahvaa

Hllwd | 21.02.2018 19:40

Laulaja Céline Dion kertoi australialaisen The Project -ohjelman haastattelussa edesmenneen aviomiehensä viimeisistä hetkistä.

Céline Dionin aviomies René Angélil menehtyi tammikuussa 2016. Hän oli taistellut uusiutunutta kurkkusyöpäänsä vastaan. Laulaja puhui Renén kanssa viimeisen kerran valmistautuessaan konserttiinsa Las Vegasin Caesars Palace -hotellin The Colosseum -teatterin takahuoneessa.

Lue myös: Celine Dion surun murtamana aviomiehensä muistotilaisuudessa

Lue myös: Celine Dion saapui aviomiehensä hautajaisiin - suru sydäntä särkevää

Lue myös: Celine Dion hyvästeli aviomiehensä - murtui kyyneliin hautajaisseremonian jälkeen

− Meikkasin itseäni konserttiani varten. Puhelimeni soi, ja assistenttini vastasi siihen puolestani. Ei kuulunut mitään. Sanoin assistentilleni, että se on todennäköisesti René. Hän soitti uudestaan, vastasin ja tiesin sen olevan hän, koska kukaan muu kuin René ei soita minulle pukuhuoneeseeni. René soitti kaiken kaikkiaan ehkä muutaman kerran, koska normaalisti hän oli katsomassa konserttiani. Hän soitti toivottaakseen hyvää konserttia ja kertoi rakastavansa minua, Céline kertoi.

Sisko tiesi lopun koittaneen

Célinen sisar hoiti Renéä tämän viimeisinä elinviikkoinaan, koska laulaja konsertoi Las Vegasin Caesars Palacen The Colosseum -teatterina useana iltana viikossa.

− Sisareni ruokki Renén joka ilta yhdeksän aikaan laitettuaan lapseni ensin nukkumaan. Hän kysyi Renéltä, oliko hänellä kaikki hyvin. René lähetti sisarelleni lentosuukon ja sanoi rakastavansa tätä. Sisareni käänsi selkänsä ja alkoi itkeä. Hän tiesi lopun koittaneen.

Lue myös: Celine Dionin aviomies suunnitteli omat hautajaisensa - halusi säästää vaimonsa tuskalta!

"En halunnut häiritä"

Kotiin päästyään Céline joutui vielä sovittamaan uusia pukujaan ja hoitamaan muita työasioita. Kello oli paljon, eikä hän halunnut herättää aviomiestään.

− René oli saanut lääkettä, joten en halunnut herättää häntä. En nähnyt häntä sinä iltana. Usein ihminen alkaa syyllistää itseään siitä, ettei tehnyt jotain. Silloin elää koko loppuelämänsä katumuksessa. En voi tehdä niin. En mennyt Renén luokse, koska halusin vain hänen parastaan. En halunnut häiritä häntä, koska hänen saamansa lääke oli todella vahvaa. Sairaanhoitaja saapui ruokkimaan häntä aamulla, mutta René oli jo poistunut keskuudestamme kohti uutta elämäänsä.

Lue myös: Céline Dionin koskettava muistopuhe: René, rakastan sinua niin paljon

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!