fbq
Ulkomaat
17.03.2021 18:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Rihanna
Rihanna osti uuden asunnon: yksityistien päässä paljastuu hulppea yli 11 miljoonan euron marmorihuvila - kuvat!
Ulkomaat
17.03.2021 18:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Musiikkimaailman supertähti Rihanna (oik. Robyn Rihanna Fenty), 33, on laittanut rahaa palamaan ja ostanut uuden asunnon. Beverly Hillsissä, Kaliforniassa sijaitseva moderni palatsimainen rakennus maksoi tähdelle 11,5 miljoonaa euroa. 

Asuinrakennus sijaitsee superjulkkisten suosiman tien varrella. Tien suosioon vaikuttanee se, että se nousee korkealle vuorille Beverly Hillsin yläpuolelle ja on umpikuja, jolloin uteliaita ohiajajia on luultavasti edes hieman vähemmän. Samalla kadulla asuu muun muassa Sir Paul McCartney, sekä Mariah Careyn vanhassa asunnossa vuokralla majaileva Madonna.

Lue myös: Rihanna seurustelee räppärikomistus A$AP Rockyn kanssa – pitkäaikainen ystävyys kukki rakkaudeksi: pariskunnalla lähes samanlaiset hiustyylit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Tilaa yli 700 neliömetriä

Moderni kartano on rakennettu alun perin 1930-luvulla. Vuonna 2016 entinen omistaja myi kartanon paraatipaikalta vain 3,6 miljoonalla eurolla sijoittaja-yrittäjä Daniel Starrille. Daniel käytti kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen miljoonia talon remontointiin ja uusi kiinteistöstä lähes jokaisen neliösentin. Viime vuonna Daniel laittoi arvoasunnon myyntiin 12,6 miljoonalla eurolla. Rihanna näyttäisi ostaneen asunnon markkinoiden ulkopuolelta, mutta joutui silti lapioimaan pätäkkää pöytään yli 11 miljoonan euron edestä. 


Yli 700-neliöinen hulppea arvoasunto on piilossa kadulta korkeiden pensasaitojen ja isojen porttien takana. Pihalle saavutaan yksityistä ajotietä, joka päättyy kahden auton mentävään autotalliin. Ulkopuolelta asunto on päällystetty levein valkoisin paneelein. Kontrastia tuomaan asunnon ulkoilmeeseen on liitetty musta metallikatto, sekä mustat yksityiskohdat esimerkiksi ikkunoiden kehyksissä ja yläkerran kuntosalin metalliaidassa. 

Lue myös: Tätä povea ei häikäise mikään! Rihannan uhkeat muodot puskevat esiin käden suojista – katso kuva yläosattomasta laulajasta

Rihanna
Rihanna
Rihanna

Eteisaulassa härkä

Asuntoon sisälle noustaan kaarevia portaita pitkin. Myynti-ilmoituksessa asuntomarkkinoiden helmen sisustusta kuvailtiin hienostuneeksi muotoiluksi, jossa on sekoitus nykyaikaisia sekä perinteisiä elementtejä. Kiinteistön kuvailtiin olevan kunnianosoitus trendikkään modernille maalaistalolle. Sisällä eteisessä on ranskalainen vaalea tammi-parketti, joka on ladottu trendikkääseen ja arvokkaaseen kalanruotokuvioon. Avoimen pohjaratkaisun eteinen kääntyy lasiovista aulaan, jossa vierailijaa tervehtii jättimäinen musta härkäveistos.

Lue myös: Mitä ihmettä, onko tämä todella Rihanna? Supertähti liki tunnistamattomana ja ryysyisenä tuoreissa paparazzikuvissa - katso!

Aulasta on suora näkymä asunnon sydämeen, sisäpihalle rakennettuun patioon. Ulkoterassin keskipisteenä on moderni tulipesä, jota ympäröi tyylikkäät ulkokalusteet. Pihaa tutkiessa tulee kulman takaa vastaan valtava uima-allas, jonka päätyyn on tehty erilliset hemmottelu- ja spa-osastot, jossa voi halutessaan paistatella päivää Kalifornian auringon alla. Uima-altaalta on siis suora pääsy näyttävällä musta-valkoisella marmorilla päällystettyyn spa-osastoon. Kylpyläosastolta löytyy niin valtava suihkukaappi sadesuihkulla varusteltuna kuin oma kylpyammekin. 

Rihanna
Rihanna
Rihanna

Marmoria ja lisää marmoria

Sisätiloista löytyy oman kuntosalin lisäksi muun muassa olohuone, jonka katseenvangitsijana on lattiasta kattoon mustalla marmorilla päällystetty takka. Lisäksi olohuoneen valkoiset kuviopaneloidut seinät on mahdollista avata Fleetwood-säätimellä, jolloin olohuone jatkuu suoraan sisäpihan patiolle.

Lue myös: Rihanna rinnat tiskissä villeillä festivaaleilla - nämä kuvat on syytä nähdä, herranjestas!

Myös keittiö on sisustettu lähestulkoon yksinomaan marmorilla, tosin valkoisella sellaisella. Keittiön keskipisteinä pidettyjä saarekkeita ei ole Rihannan uudessa kodissa ainoastaan yhtä vaan peräti kaksin kappalein. Valkoinen marmori yhdistettynä keittiöstä avautuvaan parvekkeeseen sekä kultaisiin yksityiskohtiin keittiössä ovat varmasti osaltaan nostaneet asunnon arvon pilviin.

Rihanna
Rihanna

Melkein 12 miljoonan maisemat

Talosta löytyy myös intiimimpi oleskelutila, jonka seinät ovat tummanharmaata kuviopaneelia. Tässä toisessa olohuoneessa on niin ikään oma takka sekä koko seinän täyttävä vinokulmainen kirjahylly. Olohuone ei myöskään olisi olohuone ilman toisesta päädystä löytyvää privaattia baaria. 

Yläkerran päämakuuhuoneesta avautuu puolestaan mielettömät maisemat Beverly Hillsin kattojen ylle. Maisema, joka on kuin suoraan matkailukatalogista, avautuu sängyn vastapäiseltä seinältä suurien lasi-ikkunoiden takaa, jotka avautuvat niin ikään kauko-ohjauksella. Huikeaa huonekorkeutta tasoittamaan valkoinen katto on saanut tuekseen trendikkäitä pilareita. Päämakuuhuoneen vaatehuone on luonnollisesti tilava ja varusteltu tehokkain säilytysratkaisuin. Pisteenä i:n päälle vaatehuoneessa on kirkas valaistus, jottei muotimokia käy maailman yhdelle seuratuimmista trendsettereistä. 

Lue myös: Huh, nyt on viettelevää! Rihanna syntisenä ystävänpäivän tunnelmissa: "Et ole ainoa mielitiettyni"

Rihanna
Rihanna
Rihanna

Lue myös: Rihanna ja neljä taviskaunotarta tulisen kuumissa kuvissa: poptähden alusvaatteet tuovat kurvit näyttävästi esille – kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »