fbq
Hllwd
02.12.2020 21:16
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, All Over Press
rihanna ja asap rocky
Rihanna seurustelee räppärikomistus A$AP Rockyn kanssa – pitkäaikainen ystävyys kukki rakkaudeksi: pariskunnalla lähes samanlaiset hiustyylit
Hllwd
02.12.2020 21:16
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, All Over Press

Musiikkimaailmassa kukkii uusi romanssi. Laulajakaunotar Rihanna, 32, ja räppärikomistus A$AP Rocky, 32, seurustelevat People-lehden lähteiden mukaan.

Rihanna ja A$AP Rocky ovat olleet ystäviä jo vuosia, ja he ovat viihtyneet runsaasti yhdessä vuoden 2020 aikana. Heillä molemmat on myös samankaltaiset letitetyt hiustyylit, vaikka Rihannalla tukka onkin huomattavasti pidempi.

Romanssihuhut alkoivat lennellä, kun Rihanna erosi tammikuussa miljardööripoikaystävästään Hassan Jameelista. He seurustelivat kolme vuotta.

Eron jälkeen Rihanna oli nähty usein räppärin seurassa, ja heidän epäiltiin seurustelevan. Tuolloin eräs lähde kuitenkin kielsi pariskunnan seurusteluhuhut E!-julkaisulle. 

Lue myös: Rihanna bongattiin kaupasta ostamassa riisiä - paparazzikuvat paljastavat huikean vapaa-ajan tyylin! 

A$AP Rocky osallistui myös Rihannan Fenty -malliston ihonhoitotuotteiden kampanjaan heinäkuussa, minkä takia kaksikko teki useita haastatteluita yhdessä. 

Kaunotar ja räppäri vastasivat toisilleen hieman flirttailevaan sävyyn GQ- ja Vogue-lehtien haastatteluissa, vaikka heiltä kysyttiin ihonhoitoon liittyviä kysymyksiä. 

- Minun ihoni on yhtä monimutkainen kuin kaikki miehet. Te väitätte, että naiset ovat monimutkaisia, mutta oikeasti totuus on päinvastainen, Rihanna vitsaili.

Tämän jälkeen laulajaaunotar kyseli A$AP Rockyltä, millainen hänen ihonsa on.

- Komea, räppäri vastasi. 

asap ja riri
Räppäri ja poppari syleilivät toisiaan hymyillen Lontoossa 2. jouluukuuta 2019.

Tunteneet pitkään

Rihannan ja A$AP Rockyn ystävyys on ollut jo pitkään julkisessa tiedossa. He ovat tehneet paljon yhteistyötä musiikkimaailmassa.

Lue myös: Mitä ihmettä, onko tämä todella Rihanna? Supertähti liki tunnistamattomana ja ryysyisenä tuoreissa paparazzikuvissa - katso! 

Räppäri oli kaunottaren keikkojen lämmittelyartistina vuonna 2013, kun Rihanna kiersi Yhdysvaltoja Diamonds-maalimankiertueella. A$AP Rocky oli myös taustalaulajana Rihannan Cockiness-kappaleella.  

He saapuivat myös yhdessä Louis Vuittonin muotinäytökseen Pariisissa vuonna 2018. 

asap ja riri 2
Rihanna oli mukana A$AP Rockyn Fasion Killa -kappaleen musiikkivideolla.

Silmää naiskauneudelle

Räppäri on aikaisemmin seurustellut Kendall Jennerin kanssa vuonna 2017. A$AP Rocky on myös seurustellut brasilialaisen mallin Daiane Sodrén kanssa. 

Kotimaassa tunnettu venäläistaustainen povipommi Pasha Podzniakova paljasti Seiskan reportterille, miten A$AP Rocky oli yrittänyt häntä vokotella tekstiviesteillä. 

Lue lisää:  Gettomasa ei ole ainoa! Suosikkiräppäriin yhdistetty povipommi Pasha sai ASAP Rockyn innostumaan – maailmankuulu jenkkiräppäri lähetti vonkausviestejä! 

Lähde: PEOPLE