Katso kuva!
Rihanna

Tätä povea ei häikäise mikään! Rihannan uhkeat muodot puskevat esiin käden suojista – katso kuva yläosattomasta laulajasta

Hllwd | 16.02.2021 22:15

Popmusiikkimaailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluva laulaja Robyn Rihanna Fenty, 32, tunnetaan kansainvälisesti artistinimellään Rihanna.

Barbadoksella syntyneen laulajan uraan kuuluu paljon muutakin kuin musiikin teko, sillä hän on perustanut menestyneitä kauneusalan brändejä. Yksi niistä on hänen Savage X Fenty -alusvaatemallistonsa, jonka liloihin housuihin Ri-ri on pukeutunut tuoreimmassa Instagram-kuvassaan. 

Lue myös: Huh, nyt on viettelevää! Rihanna syntisenä ystävänpäivän tunnelmissa: "Et ole ainoa mielitiettyni"

Lyhytlahkeisten bokseripöksyjen lisäksi laulajalla ei juuri muuta ole päällään, vaikka hänellä onkin paljon hienoja koruja kädessään, kaulassaan ja korvissaan. Kiiltävien korujen loiste ei silti häikäise riittävän verran, että katsojalta jäisi huomaamatta Rihannan olevan yläosattomissa. 

Laulaja on peittänyt terhakat rintansa helyillä koristellulla kädellään, ja silti hänen uhkeasta povensa vilahtaa reilusti esiin käden alta. 

Laulajalla on myös syy paljastavaan pukeutumiseensa, minkä hän kertoo päivityksensä kuvatekstissä. Rihannan kertoo päivityksessään, että jamaikalainen tiskijukka Popcaan oli pyytänyt häntä pukeutumaan pelkästään alusvaatteisiin illan aikana. Laulaja oli nähtävästi toiminut pyynnön mukaisesti, ja vienyt sen vielä astetta pidemmälle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Laulanut lapsesta asti

Ala-asteikäisestä asti laulanut artisti ei kuitenkaan lannistunut 14-vuotiaana vanhempien eron myötä. Tuolloin hän aloitti musiikkiuransa, kun hän tutustui tuottaja Evan Rogerssiin. Vain muutamaa vuotta myöhemmin hän muutti jo Yhdysvaltoihin tekemään musiikkia maineikkaan räppärin Jay-Z:n kanssa. 

Lue lisää: Rihanna pannut kuumana! Supersuosittu pop-laulaja kokkaa videolla alusvaatteissaan – loihtii italialaisen herkun suuhun pantavaksi!

Vuonna 2005 Rihannan ollessa vain 17-vuotias hänen singlensä Pon De Replay -kappale soi ympärimaailman, ja singautti nuoren kaunottaren popmaailman huipulle rakettimaisesti.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!