fbq
Ulkomaat
07.03.2021 19:34
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press
Nicolas Cage Riko
Oscar-voittaja jo viidettä kertaa naimisiin! Nicolas Cagen häiden yksityiskohdat julki - kosi videopuhelun välityksellä
Ulkomaat
07.03.2021 19:34
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press

Oscar-palkittu näyttelijä Nicolas Cage (oik. Nicolas Coppola), 57, on avioitunut nuoren rakkaansa Riko Shibatan, 26, kanssa. Avioliitto on ohjaajanakin toimineelle Nicolakselle jo viides. Häät pidettiin helmikuun 16. päivä the Wynn -hotellissa Las Vegasissa. Riko otti avioliitossa aviomiehensä sukunimen.

Hääpäivänä isän syntymäpäivä

Nicolaksen edustaja kertoi TMZ-uutissivustolle, että hääpäivä oli sulhaselle merkityksellinen monellakin tapaa. 16. helmikuuta on paitsi Nicolaksen tuorein hääpäivä, myös hänen edesmenneen isänsä syntymäpäivä. 

Lue myös: Paparazzi iski! Nicolas Cage ja 30 vuotta nuorempi naisystävä läträsivät käsidesillä New Yorkissa

Nicolas Cage Riko
Rakastunut pariskunta vietti unelmatreffejään viime vuoden maaliskuussa New Yorkin keskuspuistossa.

Morsiamella, jonka Nicolas tapasi Japanissa hieman yli vuosi sitten, oli päällään käsin kudottu japanilainen hääkimono. Sulhanen puolestaan edusti Tom Fordin smokissa. Mustissa puvuissaan edustanut tuore aviopari oli sonnustanut kukkakoristeensa toisiinsa sopiviksi valitsemalla Nicolaksen rinnuksiin samanlaisen keltaisen ruusun, joita Rikon hääkimpussa oli.

Persoonallinen ja intiimi seremonia

Intiimissä seremoniassa nähtiin sekä katolilainen että shintolainen häävala. Nicolas on saanut katolilaisen kasvatuksen perheeltään ja shintolaisuus on japanin suurimpia uskontoja. Seremoniaan oli myös lisätty vielä lisää persoonallisuutta, kun vieraat pääsivät kuulemaan perinteisiä japanilaisia haikuja ja Walt Whitmanin runoja.

Nicolas kertoo tiedottajansa kautta, että vaikka avioliitto on hänelle jo viides ”se on todellista” ja että hän on tällä hetkellä erittäin onnellinen. Alice Kimin kanssa naimisissa yli kymmenen vuotta ollut Nicolas oli kutsunut ex-vaimonsa vihkitilaisuuden jälkeen järjestettyyn seremoniaan yhdessä heidän yhteisen poikansa Kalin kanssa.

Lue myös: Leffatähti salasi avioeronsa!

Nicolas Cage Riko

Etäkihlat

Las Vegasissa asustava Nicolas julkisti kihlauksensa Rikon kanssa viime elokuussa, kun supertähti oli kysynyt suuren kysymyksen Rikolta FaceTime-videopuhelun välityksellä. Kihlasormuksen romanttinen Nicolas lähetti Rikolle FedEx-kuriiripalvelun kautta.

Lue myös: Nicolas Cage haluaa mitätöidä avioliittonsa - hukutti murheitaan karaokebaarissa! Kuvat!

Nicolas Cage Riko

Lue myös: Maailmantähdillä käsittämättömät erokiemurat! Nicolas Cage paineli kännissä alttarille, erosi krapulamorkkiksessa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »