fbq
Hllwd
29.12.2019 19:04
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Aöö Over Press ja Getty Images
Maalilmantähtien erosotkut.
Maailmantähdillä käsittämättömät erokiemurat! Nicolas Cage paineli kännissä alttarille, erosi krapulamorkkiksessa!
Hllwd
29.12.2019 19:04
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Aöö Over Press ja Getty Images

Näyttelijä Nicolas Cage, 55, on loistava työssään mutta naisasioissa melkoinen luuseri. Hän päätyi maaliskuussa neljännen kerran naimisiin. Sydämen valittu oli tällä kertaa maskeeraaja Erika Koike, 35, jonka kanssa Nicolas seurusteli vuoden päivät.

Näyttelijä vei rakkaansa lomalle Las Vegasiin. Muutaman kymmenen drinkin jälkeen Nic päätti kosia ja Erika myöntyi. Pariskunta haki saman tien avioliittoluvan ja paineli paikalliseen kappeliin. Nicolasia alkoi kaduttaa koko homma krapulan iskiessä.

Nicoolas Cage

Lue myös: Nicolas Cage haluaa mitätöidä avioliittonsa - hukutti murheitaan karaokebaarissa! Kuvat!

Hän riensi juristiensa kanssa mitätöimään avioliittoa. Näyttelijä ilmoitti olleensa liian humalassa ja edesvastuuttomassa tilassa hääkappeliin mennessään. Erika katkeroitui syystäkin ja kertoi medialle Nicolasin häpäisseen hänet koko maailman silmissä.

Nicolasin joka toinen liitto kestää kymmenisen vuotta, joka toinen jää kananlennoksi. Viides aviokerta voi siis tuoda onnen, joka kestää loppuelämän.

Suhdetoive ei toteutunut!

Lady Gaga

A Star Is Born -leffan lemmenparin, Lady Gagan ja Bradley Cooperin keskinäinen kemia oli sekä leffassa että Oscar-gaalassa niin latautunut, että monet näkivät heissä jo tulevan lemmenparin ja ennustivat heidän eroavan pian silloisista kumppaneistaan. Vain jälkimmäinen toteutui. Lady Gaga, 33, purki vuoden mittaisen kihlauksen manageri Christian Carinon, 49, kanssa. Bradley puolestaan erosi neljävuotisesta suhteestaan tyttärensä äidin Irina Shaykin kanssa.

Lue myös: Lady Gaga rikkoi hiljaisuuden – kommentoi salasuhdehuhuja suorassa tv-lähetyksessä: "Ihmiset näkivät rakkautta, ja se oli tarkoituksemme!"

Avioero karisti kilot!

Adele

Englantilainen megatähti Adele, 31, muutti keväällä eri osoitteeseen jenkkimiehensä Simon Koneckin, 45, kanssa. Syyskuussa he jättivät viralliset eropaperit oikeuteen. Pari on ollut naimisissa seitsemän vuotta. Heidän Angelo-poikansa on niin ikään 7-vuotias. Eron myötä Adelesta on kehkeytynyt todellinen vamppi. Painoakin on pudonnut yli 20 kiloa.

Lue myös: Onko tässä Adelen uusi mies? Skepta on tummahipiäinen brittiräppäri - katso kuva!

Ex-vaimo lohduttaa Beniä!

AffleckAffleck

Näyttelijä Ben Affleck, 47, lupasi alkuvuodesta kuun ja tähdet, jos tyttöystävä, tv-tuottaja Lisa Shookus, 39, palaisi takaisin hänen rinnalleen. Kahden kuukauden jälkeen Lisa sulki lopullisesti oven ja deittailee nyt näyttelijäkomistus Jon Hammia.

Shookus

Ben puolestaan on viime aikoina nähty usein ex-vaimonsa Jennifer Garnerin seurassa. Heillä on kolme yhteistä lasta. Avioeron syynä oli Benin tuurijuoppous.

Lue myös: Ben Affleckin uusi tyttöystävä on oikea katseiden kääntäjä - Ikäeroa yli 10 vuotta!

”Lapsesi ovat kuvottavia!”

Ivana Trump

Presidentti Trumpin ensimmäisen vaimon Ivana Trumpin, 70, ja italialaisnäyttelijä Rossano Rubicondin, 49, suhde päättyi kesän tullen. He olivat kertaalleen naimisissakin vuosina 2008–2009. Rossano ei säästellyt sanojaan eron jälkeen.

– Ivana on ihan ok, mutta hänen exänsä Donald on täysi idiootti ja lapset, Don Jr., Ivanka ja Eric ovat kuvottavia, Rossano lausui.

Trumpin porukka.

Lue myös: Muistatko nämä kalliit julkkiserot?! Donald Trumpin ex-vaimo kuittaa vuosittain hyvät rahat, elokuvaohjaaja sai Madonnalta kantapubin ja 60 miljoonaa euroa!

Halusi säilyttää vapautensa!

Meg Ryan

Näyttelijä Meg Ryan, 57, ja rokkari John Mellencamp, 68, kihlautuivat toissa marraskuussa elettyään vuosia etäsuhteessa. Meg asuu NYC:issä ja John Indianassa. Meg olisi kihlauksen myötä halunnut suhteelleen papin aamenen, mutta kolmasti naimisissa ollut muusikko kavahti ajatusta avioliiton kahleista.

– John rakastaa Megiä mutta ei enää halua sitoutua yhteenkään naiseen, muusikon ystävä julisti.

Lue myös: Meg Ryanin upea loft-kämppä on sisustamisen malliesimerkki - kuvat!

Laastarisuhde naisen kanssa!

Miley Cyrus

Näyttelijä-laulaja Miley Cyrus, 26, jätti aussinäyttelijä Liam Hemsworthin, 29, ja lähti etsimään itseään vain seitsemän kuukautta häiden jälkeen. Seuraavassa kuvassa hän estoitta kieriskeli suutelemassa naisystävänsä Kaitlynn Carterin kanssa hollywoodilaisen klubin uima-altaalla. Tosin tämä laastarisuhde on jo menneen kesän juttuja.

Miley Cyrus

Lue myös: Ohhoh! Juuri eronnut Miley Cyrus muhinoi yläosattomissa bloggaajakaunottaren kanssa – paparazzikuvat!

Kuuden vuoden onni ohi!

Katie Holmes

Näyttelijäpariskunta Katie Holmes, 40, ja Jamie Foxx, 51, erosivat toukokuussa kuuden vuoden yhdessäolon jälkeen, ja Jamie ikuistettiin läheisissä tunnelmissa laulajatar Sela Vaven kanssa. Katien kerrotaan tehneen aikoinaan poikkeuksellisen erosopimuksen ex-miehensä, näyttelijä Tom Cruisen, 55, kanssa. Tom vaati, ettei exä saa tuoda uutta rakasta julkisuuteen viiteen vuoteen. Ero tulikin melko pian sen jälkeen, kun Cruisen antama varoaika päättyi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »