fbq
Hllwd
06.03.2020 18:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Nicolas Cage ja naisystävä Riko Shibata
Paparazzi iski! Nicolas Cage ja 30 vuotta nuorempi naisystävä läträsivät käsidesillä New Yorkissa
Hllwd
06.03.2020 18:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Nicolas Cage, 56, ja uusi naisystävä, somevaikuttaja Riko Shibata, 26, kävelivät New Yorkissa käsi kädessä, vaikkakin Nicolas yritti piilotella katseilta hupparin suojissa. Riko oli pukeutunut kävelylle rennosti nahkatakkiin ja leveälahkeisiin housuihin. 

Pariskunta on seurustellut noin kahden kuukauden ajan. Ikäero ei vaikuta haittaavan kumpaakaan, vaikka Riko on suunnilleen Nicolaksen nuorimman pojan Westonin ikäinen. 

Kohuero

Nicolas erosi viime vuonna sitten Erika Koikesta. Avioliitto tosin oli vain muutaman päivän ja vihkivalan legendaarinen näyttelijä oli vannonut tukevassa humalassa. Erika kuitenkin katkeroitui kokemastaan ja kertoi "Nicolasin häpäisseen hänet koko maailman silmissä".

Lue myös: Maailmantähdillä käsittämättömät erokiemurat! Nicolas Cage paineli kännissä alttarille, erosi krapulamorkkiksessa!

Ennen pika-avioliittoaan Nicolas on ollut naimisissa kahdesti: Patricia Arquetten sekä Elviksen tyttären Lisa Marie Presleyn kanssa.

Käsidesit mukana! 

Nicholas Cage ja RIko Shibata
Nicolas Cage ja Riko Shibata

Koronapelko vaikuttaa näemmä myös Nicolaksen ja Rikon arkeen. Onneksi Rikon pienestä käsilaukusta löytyi käsidesiä kävelyn lomaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »