Katso kuvat!

On millä mällätä! Dwayne ”The Rock” Johnson törsäsi x-määrän miljoonia hulppeaan kartanoon – katso kuvat!

Ulkomaat | 20.04.2021 22:01

Hollywoodin parhaiten tienaaviin näyttelijätähtiin kuuluva Dwayne ”The Rock” Johnson, 48, osti itselleen uuden kodin. 

Järkälemäinen toimintatähti pisti rahaa palamaan oikein olan takaa, kun törsäsi 23 miljoonaa euroa kartanoon Los Angelesissa. Hulppean luksuslukaalin hän osti humoristiselta näyttelijältä Paul Reiserilta, 65. 

Lue myös:  Tahdotko järkälemäiseen Hollywood-kuntoon? Näin Dwayne "The Rock" Johnson treenaa – katso video hikisestä lihaskimpusta 

He eivät kuitenkaan ole rakennuksen ainoat kansainvälisesti tunnetut tähdet, koska talon rakennutti aikoinaan rokkari Alex Van Halen, 67, vuonna 1993. 

Raiser yritti myydä lähes 1,5 hehtaarin kokoista tonttia jo alkuvuodesta. Tuolloin hintalappuna oli 30 miljoonaa dollaria, eli 24,8 miljoonaa euroa, mutta Dwayne onnistui tinkimään hinnasta muutaman miljoonan pois.  

1
2
3
4

Lue myös: Hikinen järkäle! Dwayne Johnson pullistelee paidattomana - katso kuuma kuva! 

5
6
7
8

Kaikilla herkuilla

Kartanon urheilumaisista tiluksista huokuu hyvin välimerellinen tyyli. Asumiseneliötä tontin taloissa on yhteensä 1 637, jotka jakautuvat kookkaan päärakennuksen ja 232 neliön kokoisen vierastalon välillä. Makuuhuoneita kodissa on kuusi ja kylpyhuoneita 11.

Lue myös: Ohhoh, tämäkö on lihaskimpun salaisuus? Dwayne Johnson ahkeroi yötä myöten – katso hikisen kuuma kuva

Itseään kunnossa pitävälle näyttelijälle ei tule aika käymään tylsäksi omalla pihallaan, sillä hänellä on uudessa asunnossaan kuntosali, tennis- ja baseballkentät, elokuvateatteri, musiikkistudio sekä kaksi uima-allasta. Toinen altaista on ulkona ja toinen sisätiloissa. 

Pihaa koristaa myös tusinan verran oliivipuita ja ihana terassi luonnon suojissa. Koko kämpän ja tontin komeus on suojattu korkeilla aidoilla, jotta the Rock voi nauttia omasta rauhastaan ilman tunkeilevia silmäpareja. 

9
10
11
12

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson treenaa veren maku suussa: ”Hyvää on” – lihaskimppu teloi itseään kuntosalilla

13
14
15
16
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!