Katso kuva!
dwayne johnson

Ohhoh, tämäkö on lihaskimpun salaisuus? Dwayne Johnson ahkeroi yötä myöten – katso hikisen kuuma kuva

Hotnow | 20.01.2021 19:31

Useiden toimintaelokuvien tähti Dwayne ”The Rock” Johnson, 48, julkaisi Instagram-tilillään hikisen ja kuuman kuvan, jossa hän poseeraa kuntosalilla paidattomana lihakset pullistuneina. 

Otoksensa toimintatähti on ottanut selvästi kuntosalilta, kun tarkastelee hänen ympärilleen. Kuvasta huomaa hyvin selvästi useita eri kuntosalilaitteita, joilla kookas körmy on tainnut nostaa itselleen hien pintaan. 

Könsikkään lihakset ovat pumpattu niin kireiksi, että hänen käsivarsiensa verisuonet ovat puskeneet selkeästi näkyville ihon pinnassa. 

Lue myös: Korona mursi kivenkin! Dwayne ”The Rock” Johnsonin koko perhe sairastui koronavirukseen: ”Tämä on hankalin ja vaikein kokemus elämässäni!"

Näyttelijän päivityksestä saattaa löytyä salaisuus miehen järkelemäiseen kuntoon. Ahkerana kuntosaliharrastajana tunnettu mies kertoo julkaisunsa kuvatekstissä ahkeroivansa yötä myöten. 

Hänen lyhyessä kirjoituksessa lukee midnight oil burners, mikä on viittaus engalnninkieliseen sanontaan, jolla kuvataan aamusta yöhön asti työskentelemistä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Veristä touhua

The Rock on aikaisemmin paljastanut treenaavansa veren maku suussa. Dwayne julkaisi lokakuussa sovelluksessa videon, missä muskelimiehen silmäkulmasta vuoti verta. 

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson treenaa veren maku suussa: ”Hyvää on” – lihaskimppu teloi itseään kuntosalilla

Tuolloin hän kertoi, että oli lyönyt itseään vahingossa 20 kilon ketjulla kasvoihin. 

- Täällä salilla treeni on usein erittäin rajua. Emme kuitenkaan pelaile lastenpelejä ja lauleskele tuutulauluja. Välillä tulee kolhuja, Dwayne sanoi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Lue myös: Hikinen järkäle! Dwayne Johnson pullistelee paidattomana - katso kuuma kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!